GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE PREMII

Regulamentul concursului “Campionatul European de premii 2008”

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 mai 2008 00:00

Organizatorul concursului

Organizatorul concursului este S.C. Convergent Media SA, societate ce editează cotidianul Gazeta Sporturilor, cu sediul social în municipiul Bucureşti, P-ţa Presei Libere, nr. 1, sector 1 şi punct de lucru în municipiul Bucureşti, strada Dionisie Lupu 64-66, clădirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului Bucureşti sub numărul J40/2690/1995, cod de identificare fiscală RO 7447520.

şi

Partenerul exclusiv este SC Carrefour România SA, societate de deţine lanţul de magazine Carrefour şi Anchor, cu sediul în Bd. Timişoara nr.26Z, sector 6, Clădirea Anchor Plaza, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului Bucureşti sub numărul J40/7766/2007, cod de identificare fiscală CUI 11588780

Durata concursului

Concursul se desfăşoară în Gazeta Sporturilor în perioada 2 mai – 5 iulie 2008.

 

Talonul de concurs

În perioada 2 mai – 5 iulie 2008, timp de 9 săptămîni, în fiecare zi de vineri şi luni, în Gazeta Sporturilor vor fi inserate taloane de participare la concurs. Atît talonul de vineri, cît şi talonul de luni intră în joc începînd de luni şi sînt valabile o săptămînă. Vor fi două taloane valabile pentru o săptămînă (de luni pînă sîmbătă). Suprafaţa de joc se află în interiorul talonului. Suprafaţa de joc este împărţită în 6 zone cu premii.

  1. În partea de sus a zonei de joc, în dreptul premiului de 1000 de euro, sînt 8 (opt) numere (aşezate pe harta Elveţiei şi a Austriei în dreptul celor 8 oraşe ce vor găzdui meciurile de la Euro 2008)
  2. În partea de jos a zonei de joc se află celelalte 5 premii ale concursului, iar în dreptul fiecărui premiu se află 6 (şase) numere.

Taloanele vor fi colorate în funcţie de săptămîna de concurs, astfel încît taloanele din săptămînile consecutive vor avea culori diferite.

Fiecare talon are în interior, lîngă suprafaţa de joc, o serie de validare. Această serie este necesară pentru revendicarea şi validarea premiului.

Deschide talonul şi cîştigă premii cash în bancnote de 10 lei, 50 lei sau “Cupoane Carrefour” cu premii în obiecte. Deschide talonul pe marginile special marcate şi poţi găsi o bancnotă de 50 lei, o bancnotă de 10 lei sau un Cupon Carrefour cu premii în obiecte. În fiecare săptămînă de concurs, în totalul tirajului pus în joc (vineri şi luni) vor fi 40 de taloane care vor avea în interior cîte o bancnotă de 50 lei, 460 de taloane care vor avea în interior cîte o bancnotă de 10 lei şi 150 de taloane care vor avea în interior Cupoane Carrefour cu premii în obiecte. Premiul poate fi anunţat la numărul de telefon 021-406.65.21, pentru premiile cash, de 10 lei şi 50 lei, sau la numărul 021/406.65.34, pentru premiile constînd în Cupoane Carrefour. Cîştigătorii vor fi înscrisi pe lista cîştigătorilor (date solicitate: nume, prenume, oraş, număr telefon, suma cîştigată sau premiul în obiecte). Cîştigi pur şi simplu 10 lei, 50 de lei sau un premiu Carrefour.

Suprafaţa de joc

Suprafaţa de joc se află în interiorul talonului. Deschide talonul pe marginile punctate! În interior vei găsi suprafaţa de joc. Ai 6 premii (contravaloarea în lei la cursul de 3,5 lei/euro) 1.000 euro, 500 euro, 400 euro, 300 euro, 200 euro şi 100 de euro în produse Carrefour.

1. În dreptul premiului in bani de 1.000 de euro se află 8 numere, aşezate pe harta Elveţiei şi a Austriei în dreptul celor 8 oraşe ce vor găzdui meciurile de la Euro 2008

2. În dreptul premiilor în bani de 500 euro, 400 euro, 300 euro, 200 euro şi 100 de euro în produse Carrefour se află cîte 6 numere.

Urmăreşte numerele cîştigătoare publicate numai în Gazeta Sporturilor. Verifică şi încercuieşte pe talonul tău numerele publicate în ziar şi care se regăsesc şi pe talonul tău. Atunci cînd ai încercuit pe talon toate numerele din dreptul unui premiu, ai cîştigat acel premiu.

Fiecare talon va avea o serie de validare. Această serie este necesară pentru revendicarea şi validarea premiului. Talonul se anulează dacă seria este ştearsă sau devine ilizibilă din vina deţinătorului de talon.

Pas 1 – Cum se participă

În fiecare zi de vineri şi luni, în Gazeta Sporturilor vor fi inserate taloane de joc. Atît talonul de vineri, cît şi talonul de luni intră în joc începînd de luni şi sînt valabile o săptămînă. Cu talonul de vineri şi cu cel de luni se va cîştiga de luni pînă sîmbătă inclusiv.

Taloanele vor fi colorate în funcţie de săptămîna de concurs, astfel încît taloanele din săptămînile consecutive vor avea culori diferite.

Caută numerele cîştigătoare în Gazetă

Numerele cîştigătoare vor fi anunţate în fiecare zi (de luni pînă sîmbătă) în Gazeta Sporturilor:

  1. Luni vor fi publicate 8 numere.
  2. De marţi pînă sîmbătă vor fi publicate cîte 4 numere pe zi.

Dacă numerele publicate în Gazeta Sporturilor corespund cu unul sau cu mai multe numere de pe suprafaţa de joc a talonului tău de concurs, acestea trebuie încercuite. În cazul în care ai încercuit toate numerele din dreptul unui premiu de pe talonul de concurs, trebuie să suni pentru revendicarea premiului respectiv în intervalul orar şi la numărul de telefon stabilite de Regulament!

Pas 2 – Validarea premiului

  • Talonul este cîştigător în aceeaşi zi în care cititorul bifează ultimul număr din dreptul unui premiu care a fost publicat în aceeaşi zi în Gazeta Sporturilor.
  • Participantul va cîştiga premiul în dreptul căruia a încercuit toate numerele.
  • Pentru a intra în posesia premiului, cîştigătorul trebuie să sune, obligatoriu în aceeaşi zi în care a încercuit toate numerele cîştigătoare, între orele 10:00-18:00, la numărul de tel. 021-406.65.21 (tarif normal Romtelecom).
  • Validarea premiilor revendicate se va face pe baza seriei de validare înscrisă pe suprafaţa de joc din interiorul talonului.
  • Cîştigurile nu vor fi validate dacă au fost încercuite alte numere decît cele publicate în săptămîna de joc în care s-a revendicat premiul. Săptămîna de joc se identifică prin culoarea talonului.
  • Pentru validare, cîştigătorii vor trimite în termen de 24 de ore un fax cu talonul cîştigător şi cu o copie după actul de identitate.
  • Nu se vor valida premiile anunţate după ora 18:00 în ziua cîştigului sau după una ori mai multe zile. În cazul în care taloanele sînt degradate, ilizibile, alterate sau falsificate, sînt valabile pentru altă săptămînă de concurs decît cea pentru care s-a revendicat premiul, acestea vor fi declarate nule.

Pas 3 – Intrarea în posesia premiului

Organizatorul se obligă să publice zilnic în Gazeta Sporturilor numele cîştigătorilor şi valoarea premiilor cîştigate cu o zi în urmă.

Pentru a intra în posesia premiului, cîştigătorii:

1. În cazul premiilor de 1.000 euro, 500 euro, 400 euro, 300 euro, 200 euro trebuie să se prezinte talonul cîştigător şi buletinul sau Cartea de Identitate în original şi să semneze un proces-verbal de validare a premiului la sediul organizatorului concursului.

-Taloanele cîştigătoare pentru premiile de 1.000 euro, 500 euro, 400 euro, 300 euro, 200 euro devin proprietatea organizatorului concursului imediat după momentul validării.

-Plata se va face prin virament în contul bancar al cîştigătorului (pentru premiile ce depăşesc 200 euro) şi prin mandat poştal pentru premiile de 200 euro. Pentru plăţile prin virament bancar cîştigătorul validat trebuie să transmită organizatorului datele bancare personale.

2. În cazul premiului de “100 euro în produse Carrefour” trebuie să se prezinte talonul cîştigător şi buletinul sau Cartea de Identitate în original şi să semneze un proces-verbal de validare a premiului la biroul Relaţii Clienţi în magazinele Carrefour sau Artima - Taloanele cîştigătoare pentru premiile de 100 euro devin proprietatea Partenerului exclusiv imediat după momentul validării

- În schimbul talonului va primi un cupon de magazin în valoare de 100 euro (3.5 lei/euro) pentru a cumpăra produse. În cazul în care cîştigătorul nu are magazine Carrefour sau Artima în zona de reşedinţă, acesta va primi prin poştă un cupon de magazin Carrefour valabil 2 luni de la data emiterii.

3. În cazul premiilor “Cupon Carrefour” (care vor fi inserate în talonul de joc), acordarea premiului se va face prin ridicarea directă a premiului de la hipermarketurile Carrefour sau supermarketurile ARTIMA, numai cu talonul de concurs, cuponul original şi actul de identitate (cîştigătorii vor fi anunţaţi telefonic pentru a se duce să-şi ridice premiile) sau vor fi expediate prin poştă în schimbul cuponului original, a copiei talonului de concurs şi a unei copii a actului de identitate. Premiul va fi acordat si expediat de către Partenerul exclusiv Carrefour.

4. Intrarea în posesia premiilor se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, în caz contrar organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula cîştigul şi de a reporta premiul.

5. În situaţia în care numărul de revendicări este mai mare decît cel al premiilor puse în joc, se va organiza o tragere la sorţi pentru desemnarea cîştigătorului.

Premii

Valoarea totală a premiilor este de 75.000 euro.

Premii

Premiul 1.000 euro o dată pe săptămînă

Premiul 500 euro o dată pe săptămînă

Premiul 400 euro o dată pe săptămînă

Premiul 300 euro o dată pe săptămînă

Premiul 200 euro o dată pe săptămînă

* Premiul 100 euro (constă în produse Carrefour) de 25 ori pe săptămînă

* Premiul constă într-un cupon de magazin Carrefour în valoare de 100 euro ce poate fi schimbat în produse în hipermarketurile Carrefour sau în supermarketurile ARTIMA.

Premiul cash în bancnote de 10 lei - 460 pe săptămînă

Premiul cash în bancnote de 50 lei - 40 pe săptămînă

** Premiul “Cupon Carrefour” – 150 pe săptămînă, constînd în:

Ø Set badminton x 10 pe săptămînă

Ø Minge fotbal Wilson x 10 pe săptămînă

Ø Lada izoterma x 20 pe săptămînă

Ø Geantă voiaj Lamonza x 20 pe săptămînă

Ø Bidon lichid Wilson x 30 pe săptămînă

Ø Minge baschet x 60 pe săptămînă

** Premiul “Cupon Carrefour” – cîştigătorii vor primi materiale sportive. Numele premiului, imaginea acestuia şi modalitatea de a intra în posesie sînt înscrise pe “Cuponul Carrefour”. Suma totală a premiilor Cupon Carrefour este de 949 euro/săptămînă

Valoarea totală a premiilor este exprimată în euro şi reprezintă echivalentul în lei la cursul de 3,5 lei/euro. Toate premiile nerevendicate se reportează către “Săptămîna Bonus”, organizatorul urmînd să publice noile prevederi ale regulamentului “Săptămînii Bonus” la sfîrşitul celor 9 săptămîni de concurs printr-un act adiţional la prezentul regulament.

Premiile vor fi acordate de către părţi, după cum urmează:

1.Organizatorul – Gazeta Sporturilor isi asuma responsabilitatea, acorda si plateste premiile cash de 10 lei si 50 lei, premiile in bani de 1.000 euro, 500 euro, 400 euro, 300 euro, 200 euro

2.Partenerul exclusiv Carrefour îşi asumă responsabilitatea, acordă şi plăteşte premiile constînd într-un cupon de magazin Carrefour în valoare de 350 lei (contravaloarea a 100 euro la cursul de 3,5 lei/euro) şi premiile “Cupon Carrefour”.

Confidenţialitatea datelor şi drepturile de imagine

Organizatorul şi Partenerul exclusiv garantează drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, prin înregistrarea notificării avînd ca scop reclamă, marketing şi publicitate în registrul de evidenţă a datelor cu caracter personal sub numărul 5066 (organizatorul) şi 5183 (partener exclusiv). Prin participarea la concurs cîştigătorii îşi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresă, CNP, adresă e-mail, cont bancar). Prin participarea la concurs cîştigătorii îşi dau acordul expres ca numele, prenumele şi imaginea (fotografia) acestora să fie făcute publice şi să fie folosite de către organizator şi de către partenerul exclusiv în scopuri publicitare pe suport audio, video şi în ziar. Informaţiile furnizate de către participanţii-cîştigători vor fi folosite de către organizator si partenerul exclusiv pentru validarea, acordarea premiilor şi în scopuri de reclamă, jurnalism, marketing şi publicitate de către organizatorul concursului. Refuzul cîştigătorilor de a furniza datele personale şi talonul cîştigător pentru validarea şi acordarea cîştigurilor determină neacordarea cîştigurilor.

Organizatorul şi partenerul exclusiv se obligă să nu difuzeze datele cu caracter personal către terţi cu excepţia societăţilor implicate în derularea loteriei publicitare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC CONVERGENT MEDIA SA, adresă de contact: Str. Dionisie Lupu nr. 64-66, clădirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Departamentul Marketing sau la SC Carrefour România SA, cu sediul în Bd. Timişoara, nr.26Z, sector 6, Clădirea Anchor Plaza, Bucureşti. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Operatorul si partenerul exclusiv sînt obligaţi să comunice un răspuns persoanei vizate în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de acces la date - Orice persoană vizată are dreptul, prin cerere scrisă, datată şi semnată, transmisă operatorului sau partenerului exclusiv, cel puţin o dată pe an, de a obţine de la organizator confirmarea dacă datele sînt prelucrate sau nu, informaţii referitoare la scopul prelucrării.

Dreptul de intervenţie asupra datelor - Orice persoană vizată are dreptul, la cerere şi în mod gratuit, la rectificarea, blocarea, ştergerea, transformarea informaţiilor în date anonime, faţă de terţi, cărora le-au fost dezvăluite datele.

Dreptul de opoziţie - Orice persoană vizată are dreptul, la cerere şi în mod gratuit, de a se opune din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca datele ce o vizează să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing şi publicitate.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoană vizată are dreptul de a cere şi de a obţine: 1. retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricărei alte decizii luate împotriva sa, care o afectează în mod semnificativ, dacă decizia a fost adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date care întruneşte condiţiile prevăzute la pt.1.

Dreptul de a se adresa justiţiei - Orice persoană vizată care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.

Impozitul pe venitul obţinut

Organizatorul şi partenerul exclusiv îşi asumă răspunderea plăţii impozitelor pe venitul obţinut ca urmare a cîştigării premiilor concursului conform Codului Fiscal al României în vigoare. Impozitul va fi reţinut din cîştig (valabil numai pentru premiile ce depăşesc suma de 600 lei). Impozitul va fi reţinut de către societatea care acorda premiul şi va fi virat la bugetul de stat în termenul legal. Premiile vor fi trimise pe adresa de domiciliu din actul de identitate al cîştigătorului (pentru sumele ce nu depăşesc 200 euro) sau vor fi virate în contul cîştigătorilor, (pentru sumele mai mari de 200 euro). În cazul cîştigurilor în bunuri, valorile sunt nete (adică din valoarea brută a cîştigului, partenerul exclusiv reţine cîştigătorului impozitul aferent), bunul în posesia căruia intră reprezentînd cîştigul după impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi reţinut de către societate şi va fi virat la bugetul de stat în termenul legal. Cîştigătorii premiilor în bunuri sînt beneficiarii cîştigului plus impozitul aferent. Impozitul va fi achitat de către organizator sau de către partenerul exclusiv, dupa caz.

Dreptul de participare

La acest concurs poate participa orice persoană fizică, cu domiciliul stabil în România. Prin participarea la concurs, participanţii acceptă şi se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.

Angajaţii S.C. Convergent Media SA şi SC Carrefour România SA, rudele de gradul I ale acestora, firma parteneră şi firmele colaboratoare implicate în derularea concursului, precum şi distribuitorii de presă nu au dreptul să participe la acest concurs.

În cazul în care cîştigătorul nu deţine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a împlinit vîrsta de 14 ani), acesta este îndreptăţit să intre în posesia premiului, dar numai cu acordul scris şi pe baza datelor de identitate ale părinţilor sau tutorelui legal.

Forţa majoră

Forţa majoră se defineşte în înţelesul prezentului regulament prin calamităţi naturale, cutremure, război, inundaţii, greve generale etc.

Loteria publicitară va fi întreruptă în caz de forţă majoră, prin decizia organizatorului, însă nu înainte de a anunţa participanţii.
Alte prevederi

SC Convergent Media SA, în calitate de organizator, va reuni o comisie, înainte de începerea concursului, ce va verifica procesul de inserare a bancnotelor puse în joc conform structurii săptămînale a premiilor. Procesul de inserare a bancnotelor va fi efectuat de compania producătoare a taloanelor. Comisia este alcătuită din: reprezentant al firmei producătoare a taloanelor, reprezentant SC Convergent Media SA, notar public.

Organizatorul concursului îşi rezervă dreptul de a interveni în orice fel, în orice moment în derularea promoţiei, urmînd ca aceste modificări să facă obiectul unui act adiţional la regulament şi să fie publicate în Gazeta Sporturilor.

Toate taloanele care conţin erori de tipărire vor fi înlocuite gratuit de către organizator, la cererea scrisă a participanţilor care le deţin. Pentru înlocuirea talonului sunaţi la numărul de telefon (021) 406.65.21 (tarif normal) între orele 10:00 - 18:00. Pentru schimbarea talonului este obligatorie prezentarea talonului cu erori, în original.

Regulamentul de desfăşurare a concursului va fi publicat în Gazeta Sporturilor şi este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant la sediul organizatorului.

Eventualele reclamaţii legate de concurs şi premiile acordate de Organizator vor fi făcute la adresa de contact a organizatorului, S.C. Convergent Media SA din: municipiul Bucuresti, Str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, pîna la sfîrşitul concursului.

Eventualele reclamaţii legate de înmănarea premiilor asumate de către Coorganizator vor fi facute la adresa de contact a acestuia: SC Carrefour România SA, cu sediul în Bd. Timişoara, nr. 26Z, sector 6, Clădirea Anchor Plaza, Bucureşti sau la adresa de e-mail [email protected].

Reclamaţiile ulterioare termenelor prevăzute de Regulament nu vor fi luate în considerare. Detalii despre concurs la telefon 021/406.65.21.

Eventualele litigii apărute între Organizator sau Partener exclusiv şi participanţii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente din Bucureşti.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (186)
 •  19 Iunie 2008, 22:24

vreau si eu numerele de azi din gazeta va rog, 19.06.08

 •  11 Iunie 2008, 18:08

vreau si eu numerele de astazi ....plsssssss'

 •  07 Iunie 2008, 07:51

am si eu nevoie de nr de ieri si de azi daca le aveti va rog sa le postati!eu nu mai gasesc niciunde ziarul!

Vezi toate comentariile (186)
Comentează