FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

În concediu fără plată » Rapidul, fără program de vară: reunire pe 1 august!?

Rapidiștii s-au săturat de incertitudini și vor să li se permită să se transfere
Rapidiștii s-au săturat de incertitudini și vor să li se permită să se transfere

Articol de - Publicat joi, 06 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2013 21:46

Rapidiştii nu au nici un program de pregătire în această vară, ba chiar au fost anunţaţi să stea acasă pînă la 1 august.

Incertitudinea cu privire la eşalonul în care va evolua Rapidul în sezonul viitor şi criza financiară acută fac ca alb-vişiniii să aibă o vacanţă nelimitată în această vară.

Zilele trecute, la ultimul antrenament al sezonului, giuleştenii au fost vizitaţi la Pro Rapid de administratorul judiciar Cristina Andronache. Aceasta a vorbit cu jucătorii şi i-a anunţat că vor fi trimişi în concediu fără plată două luni de zile, adică pînă la 1 august.

Lacăt pe ProRapid
Andronache le-a spus fotbaliştilor că nu vor putea nici să se pregătească la ProRapid pentru că baza va fi închisă deoarece absolut toţi angajaţii se vor afla în concediu, adică îngrijitorii, administratorii sau bucătăresele.

În plus, porţile au fost strînse de pe terenurile de antrenament, fiind depozitate în sala de forţă, alături de echipamente, mingi şi altele necesare la şedinţele de antrenament.

Supăraţi că nu şi-au mai primit salariile de peste trei luni de zile, Pancu şi compania i-au cerut administratorului judiciar să fie lăsaţi să plece: "Renunţăm la restanţe, la tot, numai lăsaţi-ne să plecăm! Vrem să jucăm fotbal, nu să stăm în concediu!". Andronache i-a anunţat însă că pînă la 1 august nu se va lua nici o decizie cu privire la contractele alb-vişiniilor.

În septembrie îşi află soarta
Judecătorul sindic nu a aprobat planul de redresare a Rapidului deoarce acesta a fost contestat de mai mulţi creditori. Pentru a soluţiona contestaţiile, judecătorul a fixat un nou termen pe 13 septembrie, cînd fie va aproba planul şi va trimite Rapidul în insolvenţă, fie va declara falimentul clubului.

Cea mai probabilă varianta e cea de a doua, avînd în vedere că planul se baza în mare parte pe banii din drepturile TV, bani ce nu vor mai ajunge în Grant deoarece alb-vişiniii n-au primit licenţa de Liga 1.

"Rapid e în Liga a 2-a, acolo nu are nevoie de licenţă, dar trebuie să se înscrie în competiţie cu o lună înainte de startul competiţiei, adică undeva pînă la 15 iulie" ( Viorel Duru, preşedintele Comisiei de Licenţiere)

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
nikilucy
nikilucy  •  09 Iunie 2013, 12:54

fifa baietii fifa asta e rezolvarea

uniqueboy
uniqueboy  •  07 Iunie 2013, 13:43

Doamne....in ce hal s-a ajuns....si nimeni nu face nimic...pacat

j.m.
j.m.  •  06 Iunie 2013, 02:07
Postat de pancone84 pe 06 Iunie 2013, 01:17

Vai de capul astuia care a scris articolul. Inventii, inventii, inventii. Daca vreti sa faceti un ziar doar despre steaua mai bine ignorati Rapidul decat sa aberati in halul asta.

Lasa-i sa behaie, pana luni cand UEFA va aface dreptate ! be he he he .....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează