GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  PROCES

Cocoș jr. se vrea stranier! Fiul lui Dorin Cocoș dorește să scape de controlul judiciar în dosarul ”Bica 2” printr-un transfer peste hotare ca fotbalist

Articol de - Publicat sambata, 24 octombrie 2015 00:00

Alin Cocoș e judecat pentru complicitate la trafic de influență și complicitate la dare de mită. Conform Agerpres, avocatul său a depus o cerere prin care arată că băiatul e jucător în L2 și are posibilitatea să prindă un contract extern. În acest sezon, el n-a figurat pe foile de joc la nici o partidă din liga secundă!

Aflat în stare de judecată sub control judiciar în cazul retrocedărilor ilegale, Alin Cocoș, fiul omului de afaceri Dorin Cocoș, a prezentat prin avocatul său o cerere inedită la Înalta Curte. E vorba despre dosarul "Bica 2", în care Cocoș jr. e acuzat de complicitate la trafic de influență și complicitate la dare de mită.

Potrivit Agerpres, el a solicitat judecătorilor să-i accepte plecarea din țară, deoarece este fotbalist în liga secundă din România și are oportunitatea de a semna un contract peste hotare! Gazeta a verificat însă și, în primele nouă etape din L2, n-a existat pe teren ori pe banca de rezerve nici un fotbalist cu numele Alin Cocoș!

Instanța urmează să se pronunțe asupra acestei cereri, dar n-ar fi prima dată cînd Cocoș invocă motive sportive în cadrul procesului. La un termen anterior, a cerut permisiunea de a pleca într-un cantonament cu Dinamo, deoarece este fan al clubului din Ștefan cel Mare! Argumentul a fost respins de instanță.

În perioada junioratului, Cocoș jr. a fost legitimat la Dinamo, dar n-a confirmat în iarbă. Antrenorul Constantin Frățilă povestea în ianuarie 2015 pentru portalul sportnews.ro: "Juca fundaș dreapta. Centra așa de bine încît le dădea jos pălăria spectatorilor din tribune". În sezonul 2005-2006, el s-a aflat în lotul Unirii Urziceni, sub comanda lui Costel Orac, în L2.

5 persoaneau fost trimise în judecată în dosarul "Bica 2": alături de Alin Cocoș, se mai află tatăl său, Dorin Cocoș, Alina Bica (fosta șefă DIICOT), Ionuț Mihăilescu și Adriean Videanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  24 Octombrie 2015, 13:37

La viitura muscamor ar avea loc. Acolo e pepiniera de infractori. Acolo se simt ei ca acasa :))))

vladutz13
vladutz13  •  24 Octombrie 2015, 10:47

Deci este o declaratie mincinoasa.... sa i-o adauge la dosar.

khal_37
khal_37  •  24 Octombrie 2015, 10:32

Un alt fcdb-ist pur sange.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close