FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - FCSB 3-0

AFC Hermannstadt - FCSB 3-0 // Ilie Dumitrescu îi critică pe jucătorii lui Dică: "Erau fericiți că n-au luat 4-0! Pe bune?"

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 18:31

Ilie Dumitrescu i-a criticat pe jucătorii lui Nicolae Dică după prestația avută în înfrângerea de pe terenul lui Hermannstadt din "sferturile" Cupei României, scor 0-3.

"N-ai cum să te simţi bine. Jucătorii sunt extrem de afectaţi după rezulatul ăsta, e umilitor. Am văzut o lipstă de atitiduine. OK, nu eşti într-o zi foarte bună, dar trebuie să fii motivat. Trebuie să intervină orgoliul tău de jucător. Dacă Bălgrădean a fost cel mai bun jucător al FCSB-ului...

Pentru cei de la Sibiu a fost meciul anului, băieţii ăia nu aveau nevoie de motivaţie. Erau în stare să dea ei zăpada de pe teren.

Am văzut jucători care pierdeau mingea şi nu aveau puterea să recupereze. N-ai nicio scuză! Am văzut la Hermannstadt jucători care duceau la capăt o acţiune personală şi finalizau, iar de partea cealaltă, steliștii nu puteau să scoată un adversar din joc. Erau fericiţi că n-au luat 4-0! Pe bune?", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Gaz Metan și Hermannstadt sunt echipele calificate până acum în semifinalele Cupei României. Celelalte două sferturi care au rămas de jucat sunt FC Botoșani - Poli Iași și CS U Craiova - Dinamo, care au fost amânate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
169060557063831
Stefan Anghel  •  01 Martie 2018, 23:05

acum te intrebi daca se vor potoli vreodata ?! dupa ce au distrus alte sporturi,chiar nationala de folbal si nu vom mai juca in fazele superioare ale cupelor europene,te intrebi daca se vor potoli ???? pai cred ca e vremea de rekorduri mondiale,masurate cu ruleta ruseasca ! agentu bulaneanu sofer de buldozer,iar agentu kivorkian la racoare ! asa sa va ajute dumnezeu !

169060557063831
Stefan Anghel  •  01 Martie 2018, 23:01

cocosei negrii in gura cate faze de alea cu penaltyul ati vazult la viata voastra,IN LUME ??? nu vede centralul,nu vede asistentul din apropiere,nu vede albitru de rezerva,dar vede asistentul din partea opusa aflat la 70 de ani lumina de faza....si nu vede din prima,ci dupa ce se dau reluarile la teve,si suna omu lu bahus,atunci prompt dupa 3-4 minute ridica fanionul !!! asa ceva e de cartea rekordurilor.cand a mai anulat o faza litigioasa asistentul din jumatatea adversa ??? o fi noua strategie a agentului bulaneanu sa ....dar vin cupele europene si isvan kovaci e rroman nu are voie sa albitreze ciofereaua ! pacat ca nea bahus nu ia banii cioferelei pt campanie electorala si e nevoie de insolventa si falimentul campioanei ! pt a n-shpea oara !

hannah.robinson
hannah.robinson  •  01 Martie 2018, 20:17

Dica si autoritatea ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează