FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA

Băsescu şi Tăriceanu la finala Cupei

Articol de - Publicat sambata, 10 mai 2008 00:00

Preşedintele României, Traian Băsescu, împreună cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, sînt aşteptaţi astăzi la meciul dintre CFR Cluj şi Unirea Urziceni, programat la Piatra Neamţ şi transmis în direct şi în exclusivitate de Antena 1, de la 20:45. Directorul General al Federaţiei Române de fotbal, Ionuţ Lupescu a spus că FRF a trimis invitaţii atît la Palatul Cotroceni cît şi la Palatul Victoria. "Le-am trimis invitaţii şi domnului Traian Băsescu, dar şi domnului Călin Popescu Tăriceanu. Sperăm să onoreze invitaţia, la fel cum au făcut şi în sezonul trecut", a spus Lupescu.

"Îi aşteptăm pe cei doi la finala Cupei României, le-am trimis şi noi invitaţii şi sperăm să vină pentru că va fi un spectacol de neuitat", a adăugat primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
 •  11 Mai 2008, 02:27

Ptr SS: Basescu a oferit 3 puncte stelei la masa verde (decorarea unui nesimtit), si in nici un caz nu a oferit titlul lui Paszkany. Esti insa iertat! Frustrarea e mare.

 •  10 Mai 2008, 22:39

DE PARCA FARA PRESEDINTE IN TRIBUNA NU SE DA FLUIERUL DE START...MI-E SCARBA

 •  10 Mai 2008, 21:14

Noroc cu campania electorala ca altfel va doar in cot de sportul din Romania

Vezi toate comentariile (13)
Comentează