FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB 0-3

GSP LIVE. Tiradă de 20 de minute a lui Cornel Dinu în direct: „Ăsta nu mai e Dinamo! Este cea mai neagră noapte, unică, în istoria acestui club” + ce jucători „a distrus”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 23:40 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 00:12

Cornel Dinu, fost fotbalist legendar și antrenor la Dinamo, a vorbit la GSP LIVE în termeni duri după înfrângerea „câinilor” cu FCSB, 0-3, din turul semifinalelor Cupei României.

„Mister” a fost extrem de critic cu jucătorii care au evoluat în echipa lui Mihalcea și l-a atacat din nou pe finanțatorul Ionuț Negoiță. Cel mai șifonat a ieșit Szabolcs Kilyen (22 de ani), fundașul dreapta împrumutat de Dinamo de la Viitorul. 

VIDEO. Cornel Dinu i-a atacat pe jucătorii lui Dinamo și pe Negoiță

„De ce mă pedepsești să vorbesc? Clubul la care am crescut eu nu are nicio legătură cu decadența la care s-a ajuns. E foarte simplu de așeazat totul. Nu a fost niciodată o asemenea diferență între «Dinamoul», că nu mai e Dinamo, ci o încropeală de la Rin, și Steaua, că tot Steaua e. Poate a fost cea mai cruntă prezență a tradiției lui Dinamo în «Ștefan cel Mare». Nu a fost niciodată o asemenea diferență, mai ales în prima repriză. Steaua a avut cinci ocazii, iar Dinamo a avut una, o reluare cu latul a glumei de jucător care se numește Lazăr. 

A fost o diferență totală. Per total s-a jucat direct, peste cele două cupluri de fundași. Cristea și Miron au rezitat mai bine decât bietele jaloane, nepregătite total de la Dinamo. Grigore și Popescu abia se întorc. Jucătorii de la Steaua s-au distrat cu așa-zisele speranțele ale lui Dinamo.

Dinamo a fost altceva. E «Dinamoul». Acum e o batjocorire a acestei tradiții, făcută, realizată și dusă în extremul decadenței de «Nevoiță!». El nu are nicio legătură cu fotbalul. Faptul că ajuns la Dinamo ar trebui să dea coșmaruri celor care l-au lăsat ca dintr-un simplu sponsor să fie omul care să folosească legenda fotbalului românesc ca propria afacere. «Nevoiță» doar a furat propria echipă și a făcut-o o afacere personală. A vândut baza de la Săftica familiei sale, ca să fugă de ANAF”, a declarat Cornel Dinu la GSP LIVE.

„Dinamo, echipă făcută din comisioane”

„Dinamo nu e o echipă cu o gândire, cu o logică. Când fură toți, după chipul și asemenărea președintelui, echipa este făcută din comisioane. Peștele de la cap se strică. Nu doar Bălănescu e de vină, ci și alții. Este o echipă din comisioane și din păcăleala fotbalului! 

Nu vreau să dau nume. Uitați-vă la Fabbrini, jucătorul cu cel mai mare salariu. Nici măcar nu seamănă cu Pinocchio. Nu cred că a dat vreo pasă bună, le-a greșit pe toate. Asta spune mult. Nu ai voie să decazi așa. Este cea mai neagră noapte, unică, în istoria lui Dinamo.

Tabela de pe Dinamo nu a fost pângărită niciodată ca în seara asta. Toți fură și păcălesc se numește «Dinamoul!». Nu mai e Dinamo de multă vreme. Nu îmi dau lacrimile. Îmi e oroare de ce a ajuns Dinamo. Vin unii își bat joc, pârjolesc totul. Inamicii sunt la hotelul Rin.

Echipa e făcută din șmecherie proastă. Cine a cunoscut tradiția lui Dinamo dintre cei care sunt acum? Selecția e făcută complet aiurea! „Killer-ul” Kylien este o poșircă de jucător! După nume, compromite și contrabanda de whiskey. Este un rebut comportamental. Nu se poate să te întoarcă Popa într-o asemenea manieră.

Pancu îmi zicea că jumătate dintre jucătorii care au fost azi pe teren, în anii 90, nu-i lăsai să intre în vestiar, nu-i lăsai să-ți încheie ghetele”, a adăugat Dinu.

FOTO. Imagini de la Dinamo - FCSB 

+35 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Negoiță atacă: „Am zis «Domnule Lucescu, veniți aici să vă arăt!». Unii vorbesc ca să se audă” + ce se întâmplă cu spaniolii

EXCLUSIV Apel de urgență! Antrenorul chemat s-o salveze pe Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
zorrozabal
zorrozabal  •  26 Iunie 2020, 19:10
Postat de cuviosul_pafnutie pe 26 Iunie 2020, 11:17

Individul asta-Cornel Dinu-care numai rau a facut la viata lui-chiar ca nu are nici o rusine!Oare nu el a fost cel caruia i s-a parut ca Bratu il priveste cu condescendenta-ca depasit-si nu s-a lasat pana nu l-a facut sa plece-in lacrimi-de la Dinamo?Da,Florin Bratu,cel care-antrenor la echipa Under 18 a lui Dinamo- a castigat titlul la categoria lor de varsta si care ulterior- fiind numit antrenorul echipei de seniori-a promovat de la Under 18, nu mai putin de 9(noua)juniori si cu ei,a castigat play out-ul de o maniera convingatoare-numai victorii si un singur rezultat de egalitate-in ultima etapa!

Prea multe muste verzi pe cadavrul lui Dinamo!

balderis
balderis  •  26 Iunie 2020, 13:38
Postat de Daniel Irimescu pe 26 Iunie 2020, 08:39

Bai tractorist indestructibil ! Cluburile bucurestene incepind cu steaua, rapid, dinamo si terminind cu sportul studentesc au fost tocate de tandemul ardelenesc coldea - kovesi asta ca sa distruga bucurestiul sa nu mai aibe identitate in schimb mafiotii din cluj au fost protejati incepind cu paszkani si terminind cu muresan

*** !?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  26 Iunie 2020, 13:31
Postat de flintstone pe 26 Iunie 2020, 07:02

Rapid si Petrolul, astazi sunt doua clone marete si sustinute de primarii, bleah! Afara cu echipele sustinute din bani publici, ramaneti acolo in liga satelor-amatori. Nu aveti ce cauta in fotbalul profesionist, chiar daca la noi e semi-profesionist~

Mai ,,pupaza din tei”, fcsbeul nu e .teaua , iar echipa din liga a 4a nu stiu ce e !! Sau ti-a platit Becali lumina si-acum esti dator !?

Vezi toate comentariile (57)
Comentează