FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - RAPID 0-0 (4-5 D. PEN)

Mihai Iosif a revenit cu succes pe banca Rapidului: „Vreau să fiu lângă jucători! Dacă plouă, să mă plouă și pe mine”

Rapid a trecut de CS Mioveni, scor 0-0 (5-4 la penalty-uri), și s-a calificat în optimile de finală din Cupa României. Mihai Iosif (46 de ani) a revenit cu succes pe banca giuleștenilor, după două runde de suspendare în Liga 1. +13   FOTO
Rapid a trecut de CS Mioveni, scor 0-0 (5-4 la penalty-uri), și s-a calificat în optimile de finală din Cupa României. Mihai Iosif (46 de ani) a revenit cu succes pe banca giuleștenilor, după două runde de suspendare în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 00:40 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 00:42

Rapid a trecut de CS Mioveni, scor 0-0 (5-4 la penalty-uri), și s-a calificat în optimile de finală din Cupa României. Mihai Iosif (46 de ani) a revenit cu succes pe banca giuleștenilor, după două runde de suspendare în Liga 1.

„Mă bucur să vă văd. Suntem fericiți că am câștigat. Am jucat cu o echipă bună din Liga 1, au fost 120 de minute, penalty-uri. A fost și frig, parcă azi a venit toamna. Vineri avem iar meci. La ora 1:00 plecăm de la Mioveni, la 3:00 ajungem acasă, la București. 

A fost un meci mai mult decât complicat. Nu avem obiectiv câștigarea Cupei, dar încercăm să mergem cât mai departe. Am fost mulțumit. Am arătat bine în toate meciurile, din punctul meu de vedere. A fost o repriză în Liga 1 care nu mi-a plăcut. Am avut și fel de fel de probleme. Accidentările ne-au costat. 

Mie îmi place să trăiesc aproape de jucătorii mei., Dacă plouă pe teren, să mă plouă și pe mine. Dacă ninge, să mă ningă și pe mine. Vreau să fiu mereu lângă ei! A fost o perioadă grea. Azi m-am abținut cu greu. Fiecare om are emoțiile și trăirile sale. Toată banca țipă, își încurajează propria echipă. Nu cred că am provocat nimic, nu am jignit pe nimeni. Eu vreau să fac ceea ce simt, să spun ceea ce cred. O să mă supun regulamentelor”, a spus Mihai Iosif, la Look Sport+. 

Este important că am mers mai departe. Nu avem atât de multă presiune la Cupă, dar e importantă victoria. Am avut și noi situații în care puteam marca, a fost un meci echilibrat. Am suferit foarte mult, avem un început bun. Sper să terminăm în prima parte a clasamentului în campionat. Important e că avem un grup bun, suntem ca o familie, încercăm să scoatem maxim la fiecare meci. Am avut și ghinion în partidele precendente, sper să fie mai bine cu Voluntari. Trebuie să fim muncitori
- Virgil Drăghia, portar Rapid

VIDEO Fanii rapidiști, prezenți în număr mare la meciul cu CS Mioveni

Rapid, calificare chinuită în „optimile” Cupei României

Galeria Rapidului a fost singura care a întrerupt momentele de letargie de la Mioveni. Primele 45 de minute au oferit o singură ocazie. Drăghia a respins fără mari probleme mingea deviată de Scarlatache cu capul. În rest, multă încrâncenare, intrări la limită și două accidentări serioase.

Alami a fost lovit cu capul în pomete de Cierpka. A rezistat 10 minute, apoi, amețit, a cerut schimbarea. Și Panait, de la gazde, a părăsit terenul într-un picior.

+9 FOTO

Partea secundă a fost la fel de anostă. Parcă grăbiți, constienți că fanii care au fost deplasarea de la București trebuie să ajungă a doua zi la muncă, giuleștenii au forțat în ultimele 10 minute. Cea mai mare șansă le-a aparținut însă argeșenilor. Drăghia a avut o intervenție fantastică, un reflex excelent, la o minge deviată de mai mulți jucători, în minutul 90.

Au urmat 30 de minute chinuitoare în prelunigiri. Execuțiile de la loviturile de departajare au fost perfecte, cu o singură excepție. Bogdan Rusu, căpitanul lui Alexandru Pelici, a ratat. A șutat în peluză și i-a trimis pe giuleșteni în optimile de finală.

Citește și alte știri din Cupa României: 

VIDEO Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial, înainte de CS Hunedoara - FCSB » Imagini exclusive

FOTO Petrolul Ploiești - FCU Craiova 0-1. Mutu respiră! Oltenii câștigă un meci extrem de tensionat și merg în „optimi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
octavianus
octavianus  •  22 Septembrie 2021, 10:25

Un meci urat, doua echipe care inca se cauta, tematoare, rezerve fara relatii de joc, pase inapoi, nici o conceptie de joc, fara constructie, parca fara curaj, fara luciditate, FARA SUT PE POARTA ! Rezultat bun si cateva luminite in bezna celor 120 minute. dupa *** schimbari am vazut un Stahl care are ceva viteza, are multa determinare si coboara mult la faza defensiva, este un castig si poate fi o solutie, am vazut un Rares Ilie care stie fotbal, are fizic, combina, este periculos, am vazut ca Draghia este in forma am vazut un Albu "universal" si ca poate fi o solutie si ca fundas central, am incercat sa vad ce a fost bine, ce a fost rau au grija haterii sa spuna peste tot. Cred ca Vineri vom arata altfel cu titularii din primul minut dar imi permit sa-i recomand lui Mita sa inceapa cu Stahl si Rares.....si chiar Balan mult mai "Rau" in fata mai combativ.....FZR ! si Doamne ajuta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  22 Septembrie 2021, 09:23

Respect Miță Iosif , dar chiar ar trebui să aveți ca obiectiv câștigarea Cupei pentru că asta este o cale mult mai scurtă și mai facilă de a ajunge în Cupele Europene.

tataika
tataika  •  22 Septembrie 2021, 06:59

Mari *** a scos spumosul mitza pacanele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează