FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  REȘIȚA - CRAIOVA 0-1

REȘIȚA - CRAIOVA 0-1 // Victor Pițurcă, surprins că primarul Craiovei nu vrea să schimbe gazonul de pe „Oblemenco”: „Am vorbit două ore... Nu cred că a zis așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 21:19

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Universității Craiova, a vorbit după victoria cu CSM Reșita din șaisprezecimile Cupei României, scor 1-0.

AICI ai toate zultatele din „16-imile” Cupei României

„Jocul a fost la discreția noastra, dar n-am reușit să marcăm mai multe goluri. Am trăit cu emoții până la sfârșitul meciului, însă important e că am câștigat. Băieții au alergat, au depus efort pe un teren care a mai făcut o victimă azi, Cosic”, a declarat Pițurcă la TV Digi Sport.

„Mâine mă duc la Primărie!”

Victor Pițurcă a vorbit și despre primarul Craiovei Mihail Genoiu, care a afirmat că: „Poate să mă înjure oricine, dar nu schimb gazonul acum”. (Detalii AICI)

„Eu nu cred că a declarat așa ceva. Am avut cu domnul primar o discuție de două ore duminică. El nu are soluția legală pentru a schimba gazonul. Mâine ne întâlnim cu Primăria, CNI și constructorul, altfel nu se poate”
Victor Pițurcă, antrenor Craiova 

Impresionat de patru jucători

...despre Koljic: „A fost ok. Să joci așa după 7 luni... M-a impresionat” 

...despre Bancu: „El e doar de 2 zile la antrenamente cu noi. A făcut 10 zile cu fizioterapeutul. De-abia aștept să văd cât a alergat! Are calități fizice extraordinare. Voiam să-l schimb, dar muriseră puștii și n-am mai putut

...despre Mățel: „E un jucător cu experiență, doream mai mult de la el pe faza ofensivă, dar nu era ușor pe acest teren”

...despre Nițu: „El simte golul, a jucat mult timp la juniori vârf, putea să mai marcheze. Nici nu știu cum a ratat de-acolo, de unde mai greu ratezi”

„M-am simțit foarte bine, dar a fost și puțin greu, deoarece eu n-am jucat în ultimele două etape. Tot timpul e loc de mai bine. M-am integrat excelent, sper ca în primul rând să le aducem satisfacții oamenilor din tribune. Am câștigat foarte greu azi, am întâlnit o echipă bună”
Alexandru Mățel, la primul meci pentru Universitatea Craiova 

VEZI AICI:

Primarul Craiovei îl contrează pe Victor Pițurcă: „Să mă înjure oricine, dar nu schimb gazonul acum” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
sorinvision
sorinvision  •  26 Septembrie 2019, 15:49
Postat de dansy pe 26 Septembrie 2019, 14:11

Habar nu ai ce vb.Rotaru nu poate legal sa plateasca acest gazon desi e dispus sa o faca.

Inainte sa postezi ceva invata sa citesti. Unde am spus eu ca Rotaru vrea sa schimbe gazonul si nu poate. Eu am aspus ca omul a platit chirie catre primarie si in mod normal primaria are bani de unde sa plateasca schimbarea gazonului. Te-ai bagat ca musca in lapte. :)

dansy
dansy  •  26 Septembrie 2019, 14:11
Postat de sorinvision pe 26 Septembrie 2019, 10:02

Echipa domnului Rotaru a platit pana acum sute de mii de euro chirie pentru folosirea stadionului. Intrebarea este ce s-a facut cu acesti bani???

Habar nu ai ce vb.Rotaru nu poate legal sa plateasca acest gazon desi e dispus sa o faca.

dansy
dansy  •  26 Septembrie 2019, 14:09
Postat de rockyus pe 26 Septembrie 2019, 13:53

Dar, in definitiv, cine a fost asta Oblemencu?

Oblemenco a fost cel care va dat trei goluri in victoria de la Bucuresti cu 6-4 ptr Craiova.Acum iti amintesti???Nu ti-e rusine sa profanezi numele unui mare fotbalist care este mort???

Vezi toate comentariile (9)
Comentează