FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Primarul Craiovei îl contrează pe Victor Pițurcă: „Să mă înjure oricine, dar nu schimb gazonul acum”

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 18:20

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, afirmă că are „două probleme. Una juridică, cum schimb gazonul ca ulterior să nu avem probleme cu legea, iar a doua e legată de calitatea lui”.

CS Universitatea ar putea fi silită să mai joace o bună bucată de vreme pe gazonul execrabil de pe „Ion Oblemenco". Sau să se mute pe „Extensiv", cum amenința de curând antrenorul Victor Pițurcă. 

Primarul Mihail Genoiu e favorabil schimbării suprafeței de joc, „sunt printre cei mai mari susținători”, însă temporizează: „Poate să mă înjure oricine, dar nu schimb acum”. 

Se întâlnește cu reprezentanții CNI 

El afirmă că în acest moment se confruntă cu două probleme: Una juridică, cum îl schimb ca ulterior să nu avem probleme cu legea, iar a doua este cea legată de calitatea gazonului, și anume cu ce fel de gazon îl înlocuiesc”

Joi ar urma să aibă loc o întâlnire între Primăria Craiovei şi Compania Naţională de Investiţii, pentru a se lua o decizie în privinţa problemelor pe care le are stadionul. 

Piți susținea altceva 

Pițurcă anunțase deunăzi, în Gazeta Sporturilor, că va fi montat un gazon mixt, „ca pe Amsterdam ArenA sau Wanda Metropolitano.  94 - 95% va fi iarbă naturală, iar 5 - 6% gazon sintetic. Și va fi pus acum, în octombrie, când se va întrerupe campionatul pentru meciurile naţionalei cu Feroe şi Norvegia". (Detalii AICI)

Tehnicianul de 63 de ani e la curent și cu prețul, 300.000 de euro, nu 400.000, „pentru că nu lucrăm prin intermediari, ci direct cu firma producătoare". 

„Știţi ce ne-a spus firma  Grass Master? După ce va fi montat, la 3 zile distanţă se poate juca pe el!”

„Avem la dispoziţie o lună, din 4 octombrie până în 2 noiembrie. ... Primăria are banii pregătiţi”
-Victor Pițurcă, antrenor U Craiova, în Gazeta Sporturilor 

Vezi și:

FC U CRAIOVA - U CLUJ 2-3 // VIDEO Adrian Mititelu, propunere în premieră: „Pun eu gazon pe stadion, din banii mei! Dacă Pițurcă se pricepe, înseamnă că am luat-o razna!” » Atacă CSU

EXCLUSIV Victor Piţurcă face un anunţ mare: „Ne-am înţeles, punem gazon ca pe Amsterdam Arena şi Wanda Metropolitano”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
risc_mix
risc_mix  •  26 Septembrie 2019, 08:10
Postat de sorinvision pe 25 Septembrie 2019, 22:17

Domn prima nu pui gazon, aleluia voturi la anu'.

Lasati ba gazonul, voi ziceti bogdaproste ca inca mai primiti ciorba dinaintea meciurilor ca sa puteti sa urlati pe stadion

ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  26 Septembrie 2019, 06:17
Postat de sorinvision pe 25 Septembrie 2019, 22:17

Domn prima nu pui gazon, aleluia voturi la anu'.

Tipic asistatului social... așteaptă ceva in schimbul votului...

nealiniatul
nealiniatul  •  26 Septembrie 2019, 01:46

Suporterii adevarati ai CSU, in frunte cu Rotaru, Piturca, Cirtu si restul, ar trebui sa faca donatii la primarie pentru stadion.Din pacate astia doar stiu sa ia de la stat, nu sa si dea inapoi ceva. Atunci pot sa aiba un gazon bun si pot sa faca performanra. Restul de simpatizanti PSD, adica votanti, ar putea sa taie si ei niste beri pentru binele fotbalului Craiovean, nu? Doar CSU are o multime de "suporteri adevarati".

Vezi toate comentariile (20)
Comentează