FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ALBA IULIA - FCSB 0-1

UNIREA ALBA IULIA - FCSB 0-1 // Dică explică de ce a jucat FCSB atât de slab cu o echipă de Liga a 3-a: "Mă gândeam la prelungiri"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 23:45

Nicolae Dică a vorbit despre jocul echipei sale în victoria chinuită din 16-imile Cupei României cu Unirea Alba Iulia (L3), scor 1-0, gol Rusescu (85).

"Ne-am creat ocazii de a marca. În Cupă există mereu surprize. Alba Iulia și-a creat o ocazie mare în prima repriză.

E adevărat că mă gândeam că vom intra în prelungiri, dar e bine că am marcat. Nu sunt supărat pe Tănase că a ratat acel penalty. Important e că etapa trecută în campionat a marcat de la 11 metri. E bine că am câștigat azi.

Eu mă bucur că jucătorii au atitudine, că dau totul. Le-am spus mereu că nu contează ce adversar întâlnim și contează atitudinea", a declarat Dică la Look Sport.

"Azi nu aveam niciun fundaș central disponibil, de aceea i-am folosit pe Filip și Morais. Am adus și doi jucători tineri de la echipa a doua pe care voiam să-i văd"
  Nicolae Dică despre cuplul de fundași centrali

 Citește și: Steliștii se amuză de situația de la Rapid: "E o surpriză că au fost eliminați din Cupă? Nu cred"

  • Echipele calificate în "optimi" sunt: Dinamo, Viitorul, CFR, Craiova, Poli Iași, CS Mioveni, Dunărea Călărași, "U" Cluj, Hermannstadt, Voluntari, Miercurea Ciuc, Sepsi, Astra, Gaz Metan, Turris Turnu Măgurele și FCSB.
  • Tragerea la sorți e vineri la ora 11.
  • Vezi AICI toate rezultatele din 16-imile Cupei României!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
gicab
gicab  •  28 Septembrie 2018, 08:08

Astfel, campioana Spaniei va renunţa la literele “FCB” de pe logo. Decizia a venit după ce oficialii formaţiei de pe “Camp Nou” au precizat că echipa nu se mai identifică cu literele “FCB”, ci cu Barcelona sau Barça. DOAR FCSB ARE UN NUME CARE NU ÎNSEAMNĂ NIMIC

gicab
gicab  •  28 Septembrie 2018, 07:14

“Ma bucur ca jucătorii au atitudine”... mai bine zis eu știu sa le zic sa alerge ca bezmeticii ... mai mult nu știu...

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  28 Septembrie 2018, 05:39

Prostia UCIDE,Dică ne omoară pe toți!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează