Comentarii (173)
 •  18 Octombrie 2008, 20:03

la meciul cu Otelul, cand a bagat 3 mijlocasi defensivi, a pus capac la toate ... de la inceput am crezut ca nu e capabil sa antreneze Steaua, m-am indoit putin la meciul cu Galata;acum totul e clar :cred ca ar trebui sa plece.

•  18 Octombrie 2008, 20:03

+ ca nu stim sa atacam cu toata echipa ci doar cu cativa jucatori , motiv pentru care nici nu reusim sa marcam in cazul apararilor supraaglomerate;

•  18 Octombrie 2008, 20:02

nu cred ca ar trebui huiduit de fani.. am pata cea mai mare vedeta a clubului steaua .. dar un semnal trebuie tras.. trebuie sa avda ca nu suntem de acord cu tactica pe care o imprima stelei.. cum aniba sa intelegi cand vezi ca se joaca cu 3 jucatori la inkidere.. cum sa intelegi faptul ca la 1-0 ptr. otelul.. el face schimare post pe post.. jucand tot cu un atacant.. ? ekipa lui steaua cu otelul macar daca ar fi aratat cu arturho si pedriel in fata..

•  18 Octombrie 2008, 20:01

Cu stilul asta de joc nu vom reusi sa progresam iar rezultatele spun totul; In returul trecut am jucat dezastruos , am facut doua meciuri bune cu Galata, inca unul cu CFR-ul , am batut la scor 2 codase ale clasamentului in rest nu am jucat mai nimica; Se vede ca jucatorii incearca sa faca meciuri bune dar atacam haotic, n-avem viziune, (lipsa coordonator de joc), avem 2 vitezisti (Semedo si Nicolita) si nu profitam de ei.

•  18 Octombrie 2008, 20:00

Cred ca dupa ultimile intamplari din Liga I domnii de la Federatie iau o sa-si ia muie pe toate stadioanele din tara. Cum este posibil asa ceva domnilor? , nu vedeti ?, chiar nu vedeti cata bataie de joc in arbitraje ? Oricum la stadion cand ma voi duce iar voi striga impotriva federatiei si LPF-ului pt ca asta este efectul a ceea ce fac ei acolo, be banii nostrii.

•  18 Octombrie 2008, 20:00

lacatus stai la stoaia bucharest... joaca excelent in ultimul timp! MS

•  18 Octombrie 2008, 19:59

10.000 de voturi, intr-adevar. Steaua are, cel putin 3 milioane de suporteri (o simpla presupunere). Un calcul rapid da urmatoarele concluzii: 1. Cifra nu are nici o relevanta (raportat la nr total de suporteri ai Stelei) 2. Inca un sondaj facut de dragul sondajului.

•  18 Octombrie 2008, 19:58

lacatush nu opleca.....du-o pe steaua in B si o sa ramai in sufletelle noastre.....

•  18 Octombrie 2008, 19:57

Becali sa plece,nu lacatus. M..ie ala face echipa ,deci sa se duca la oile lui

•  18 Octombrie 2008, 19:57

lacatusi=olaroiu=curu in poarta. protasov=petrescu=fotbal frumos.

• 1
  • •••
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • •••
  • 18
Comentează