Comentarii (173)
 •  18 Octombrie 2008, 20:35

varul virgil antrenor

•  18 Octombrie 2008, 20:34

da ,da,da,da,de 100 de oei da,sa plece lacatush sa nu mai aud de el,Un nenorocit mizerabil.Fara bun simts,Pleacaaaaaaaaa ,iuteeeeee!!!!!!!!

•  18 Octombrie 2008, 20:31

esti o rusine de antrenor, ai fata aia de alcoolist trezit din somn, si minte de bibilica!nu este de ajuns sa-l lingi pe cioban!esti vraiste rau de tot caricatura de antrenor!adio!!!

•  18 Octombrie 2008, 20:27

Nu pleca LACA fi tare,alti poate sa vorbeasca ce vor dar intra tare in jucatori ca si a cam luato in cap,vor doar bani dar sa munceasca mai putin nu ai nici o fiara in teren cum ai fost tu ..iti doresc mult succes in continuare si multa sanatate HAI STEAUA.....

•  18 Octombrie 2008, 20:25

cel mai bine SA PLECE ,Lacatus.Steaua este prea mult pt. el. pe unde a fost nu a dovedit cine stie ce.

•  18 Octombrie 2008, 20:24

Lacatus nu are nici o vina ,de vina sunt jucatorii pentru ca nu joaca si eu cred ca singura problema sunt banii foarte multi care ii incaseaza , ar trebui penalizati foarte aspru pentru astfel de esecuri (la buzunar) si atunci am vedea adevarata valoare a echipei.Vlad

•  18 Octombrie 2008, 20:23

Eu zic ca nici daca l-ar aduce pe Murinho, tot nu s-ar face treaba la Steaua. Cu un idiot ca Becali care se baga peste antrenor nu ai cum sa faci performanta. Jucatorii echipei nu sunt mioare...

•  18 Octombrie 2008, 20:23

Eu cred ca dak se tot schimba antrenorul intr-o echipa care spun eu de abia a inceput sa fie echipa si sa joace ca o echipa si se va tot schimba sistemul de joc ... se va duce in gaie tot talentul jucatorilor stelisti... alt antrenor cu alte pretentii cu alt tot... Desi sunt polist nu cred ca ar fi o alegere buna in a-l schimba pe lacatus. A facut destule la Steaua

•  18 Octombrie 2008, 20:20

eu zic sa tragem linie la sfarsitul campionatului si al cupelor europene,atunci sa vorbim de antrenor daca pleaca sau ramane,daca ar veni unul nou ce ar face el? ar juca el?nu cred,jucatori sunt tot aceiasi,lor ar trebui sa le fie rusine de rezultate si ei ar trebui singuri sa-si ceara schimbarea.si suporteri astia. ei nu vor decat victorii asa vor toti,daca vor toti victorii la ce s-ar mai juca fotbal?trebuie sa fie un invins,invingator sau invins.mergi inainte lacatus.marian tgjiu,hai pandurii

•  18 Octombrie 2008, 20:16

nu trebuie sa plece dar trebuie sa schimbe ceva in jocul stelei daca nu este capabil sa-si de ademisia de unl singur si sa paraseasca aceasta echipa,mult succes in continuare,sa urmareasca jocul cfru-lui si sa invete!

• 1
  • •••
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • •••
  • 18
Comentează