Comentarii (173)
 •  18 Octombrie 2008, 20:45

eu cred ca lacatus nu este antrenor si ma explic de ce: in meciul cu bayern munich a fost greseala de antrenor in meciul cu fiorentina deasemeni se putea mai mult tot a lui a fost greseala cu otopeniul deasemeni este tot al lui si mai din urma nu vreau sa ma gandesc; face schimbarile tarzii rau de tot are teama si nu are pic de inspiratie. iar pt domnul becali care se tot lauda ca are bani si este adevarat ca are cumpara ba nene un coordonator de joc un om care sa creeze faze si sa dea 2-3 pase

•  18 Octombrie 2008, 20:45

eu ader la majoritate.

•  18 Octombrie 2008, 20:43

Oare cat va mai trebuie sa va intre in capatani ca Lacatus este doar o marioneta care face tot ce ii zice Becali.Vad ca unii il acuza ca nu face echipa bine...NU EL FACE ECHIPA LA STEAUA !!!!Becali dicteaza tot.Singura greseala a lui Lacatus este ca e o carpa care accepta toate umilintele din partea ciobanului ca sa antreneze steaua.

...LACATUS NU O SA PUNA NICIODATA BOTU LA CE ZIC NISTE COPII AFLATI LA PUBERTATE....FRUSTRATILOR...LACA,NICIODATA UN STELIST ADEVARAT NU TE VA RENEGA....

sunteti nebuni. NU va mai aduceti aminte ce era in fotbalul rom, ca nici o echipa nu mai facea nimic in europa, apoi a venit becali si steaua a jucat semi-finala de uefa, ba semi-finala voi uitati ca noi nu mai treceam de primul tur. Apoi de 2 ori in liga. Am ajuns sa pierdem cu greu cu Bayer, care juca finala de CL cand noi nu treceam de primul tur in uefa, adica cu ghinion, ca am avut bara si ocazii. Ca sa faca echipa Laca trb sa stea mult la echipa. Mai uitativa la Arsenal sau Machester

•  18 Octombrie 2008, 20:41

Lacatus este un super-antrenor.Numai ca echipa a pierdut prin indolenta,prin neconcentrare in fata portii si prin ghinion

•  18 Octombrie 2008, 20:41

sa plece si sa ne lase daca are demnitate ...da vad ca nu are ..din pacate din postura de jucator ne`a adus multe bucurii dar ca antrenor ne exaspereaza ...e f f f slab

•  18 Octombrie 2008, 20:37

nu este un antrenor de calitate

•  18 Octombrie 2008, 20:36

cei care il contesta pe LACA nu sunt stelisti adevarati,cand a elimaat-o pe galata e are mare antrenor si acum nu mai este nu????sa le fie rusine celor care il injura pe toate site-urile de rahat....adevaratii suporteri sunt cei de pe stadion care il incurajeaza meci de meci....

•  18 Octombrie 2008, 20:36

In mod cert, Lacatus este depasit de functia de antrenor principal. Opiniez ca ar fi mai bine sa ramana secund, iar principal sa fie adus altcineva. Asta insemnand ca el sa se "puna cu burta pe carte" si sa-si completeze marile lacune din instruirea sa. Nu apeland la "Scoala PRO" a lui Mircea Radulescu.

• 1
  • •••
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • •••
  • 18
Comentează