Comentarii (173)
 •  18 Octombrie 2008, 20:14

DACA STAM SA JUDECAM TREABA LA RECE PUTEM TRAGE DOAR O CONCLUZIE: - BECALI DE LA STEAUA NU VA PLECA DE CURAND; - JUCATORII NU VOR FI INLOCUITI CU UNA CU DOUA; IN ACESTE CONDITII RAMANE DOAR O SINGURA SOLUTIE PENTRU O STEA CARE NU MAI STRALUCESTE DE CEVA VREME - ALT ANTRENOR

•  18 Octombrie 2008, 20:14

mai bn sa plece becali decat laca........

•  18 Octombrie 2008, 20:11

Stelei, aduceti-vba aminte ce a spus Radoi dupa meciul cu Galata si dati-va seama odata pt Totdeauna.La Steaua este sclavie, nimic altceva, de aia a plecat Adi Ilie ca a vazut mizeriile lui jiji .....in fine nu ma mai consum ca nu are rost.....

•  18 Octombrie 2008, 20:10

Lasa-ne bai Lacatus ca esti ultima ghena in materie de antrenorat...esti sclavul lui gigi bai analfabetule. Degeaba ai fost mare jucator daca k antrenor esti zero barat. Nu ai nici o tactica...jucam haotic, la gramada. Ce pretentii sa am de la tn daca tu nu stii sa legi

•  18 Octombrie 2008, 20:09

ba prostilor scuzati.ma ca va zic asa dar nu intelegeti odata pt totdeauna ca nu conteaza antrenorul la STEAUA???? ata vreme cat se baga jiji degeaba poa sa fie si capello sau mourinho cata vreme jiji distruge echipa cu declaratiile sale jegoase degeaba.sunt si eu un stelist ca si voi si ma doare ca mai ales fac imagine si propaganda Stelei aici in Spania dar nu asta conteaza.pb este ca tre sa scapam de nebunu ala ca zile el ca baga bani la echipa. o minciuna ca el se imbogateste de pe urma

•  18 Octombrie 2008, 20:09

Ba, astia cu sondajul. uteati sa asteptati si voi, cel putin dupa meciul cu Lyon, k akatilor. Puneti presiune ca boii pe el.

•  18 Octombrie 2008, 20:08

In conditiile in care, Dan Petrescu, Grigoras si altii reusesc sa faca treaba buna cu jucatori mult mai slabi cotati este clar ca avem o problema la nivel de JOC TACTIC , care este in sarcina antrenorului

•  18 Octombrie 2008, 20:06

afara cu petarda de lacatus sa vina dan petrescu becali da-l afara mai repede

•  18 Octombrie 2008, 20:05

cine sa mai vina las steaua?dracu cu ai lui copii,nu vedeti ca nu sint de vina antrenorii,pestele de la cap se...cu ce-i de vina lacatus,n-au continuitate in joc,s-au saturat de bani,

•  18 Octombrie 2008, 20:03

eu imi doresc s-a vi-o dau sus la cioc...steoaia,dinamu-ie,provincia va lua campionatul si cupa,mai vorbim...

• 1
  • •••
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • •••
  • 18
Comentează