FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

2018, anul adevărului » Nume MARI din fotbalul românesc au recunoscut că pariază și că au participat la meciuri trucate: "Unde-i ordin, cu plăcere!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 10:00

Meciurile aranjate sau implicarea oamenilor de fotbal în pariuri nu mai sunt demult subiecte tabu în fotbalul românesc.

Anul 2018 a venit cu o serie de dezvăluiri incredibile ale unor nume mari din fotbalul românesc, care au recunoscut la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan, că au participat la aranjamente, dar și că au pariat.

3 blaturi cu Mircea Lucescu + dezvăluiri șocante ale lui Belodedici

Una dintre cele mai șocante mărturisiri a venit din partea lui Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni. "Belo" a explicat cu lux de amănunte cum trebuie să procedeze un fundaș pentru a trânti un meci, declarațiile sale fiind preluate ulterior de numeroase publicații din presa internațională.

"În sezonul 2000-2001, la un meci cu Bistrița, ni s-a spus că nu trebuie să câștigăm. Am rămas șocat. Eu am dat bară și la două minute am fost schimbat, povestea Jean Vlădoiu în această toamnă despre un meci Steaua - Gloria Bistrița din 2000, încheiat 1-1.

"Am jucat în blaturi în Spania, la Steaua și Dinamo! Vă zic și un meci", a recunoscut și Ionel Dănciulescu, actuaul director sportiv al "câinilor".

Daniel Iftodi, unul dintre puținii fotbaliști români cu apariții la Steaua, Rapid și Dinamo, a recunoscut, de asemenea, că a evoluat în peste 10 meciuri aranjate în carieră

Mircea Lucescu, actualul selecționer al Turciei, a fost numit de 3 foști jucători care "admit" că Il Luce a participat la aranjamente: "Meci trucat? Păi, jucam cu toții în așa ceva. Adică, a fost ordin. Unde-i ordin, cu plăcere!", a spus Claudiu Vaișcovici despre un blat făcut de Dinamo cu Bacău în sezonul 1988-1999

Ioan Sdrobiș și Nae Stanciu au fost alte două personaje care au dezvăluit blaturile în care au fost implicate echipele lui Mircea Lucescu:

VIDEO Dezvăluirile lui Sdrobiș despre blaturile lui Lucescu. “A făcut o ședință comună la noi în vestiar, cu jucătorii de la Oțelul și 4-5 jucători de la Dinamo" + Prima de înfrângere pentru Reșița

VIDEO Blat recunoscut în Liga 1 după 18 ani chiar de căpitanul echipei: "Am dat gol din greșeală" » Fanii au simțit, cum i-a păcălit Lucescu + 6 antrenori actuali au fost pe teren

florin Cernat și Edward Iordănescu recunosc că au pariat

Pe 4 decembrie, Edward Iordănescu (40 de ani) a dezvăluit în emisiunea GSP LIVE că a jucat la pariuri în perioada Campionatului European din 2008, când nu ocupa nicio funcție în fotbal. Ar fi obținut din câștiguri, conform spuselor sale, 5.000 de euro, însă a renunțat ulterior la această deprindere (detalii + video, AICI). 

În cadrul aceleiași emisiuni, Florin Cernat, 38 de ani, retras din activitate, a recunoscut că paria pe vremea când juca la Dinamo Kiev (detalii + video, AICI).

O altă relatare șocantă i-a aparținut lui Valentin Bărbulescu, nimeni altul decât căpitanul Sportului Snagov, liderul din liga secundă: "Da, pariez! Mi se par un pic deplasată treaba asta cu interzisul pariurilor. Dacă eu pariez pe Germania, Anglia, Franța, ce treabă are?" (detalii+video, AICI).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
jim_raynor
jim_raynor  •  30 Decembrie 2018, 22:10
Postat de Petre Radulescu pe 30 Decembrie 2018, 17:44

Așa se întâmplă mân când scrii de pe telefon, știi foarte bine că pot apărea și astfel de erori. Important însă e esență mesajului/mesajelor, mai precis că marele Lucescu a creat cooperativa care lucra pentru echipa fostei securități comuniste, Dinamo, iar pe timpul lui Borcea, acesta controla și vântul după propriile mărturisiri. Este că am dreptate? :))

scrii mult si prost, prostule!

herman25
herman25  •  30 Decembrie 2018, 18:15
Postat de manutd.steaua pe 30 Decembrie 2018, 17:20

Si ca fcsb este Steaua!

Incredibil, cata prostie la unii.....te afunzi tot mai tare man.

sf_gheorghe
sf_gheorghe  •  30 Decembrie 2018, 17:51
Postat de Petre Radulescu pe 30 Decembrie 2018, 17:44

Așa se întâmplă mân când scrii de pe telefon, știi foarte bine că pot apărea și astfel de erori. Important însă e esență mesajului/mesajelor, mai precis că marele Lucescu a creat cooperativa care lucra pentru echipa fostei securități comuniste, Dinamo, iar pe timpul lui Borcea, acesta controla și vântul după propriile mărturisiri. Este că am dreptate? :))

Aruncă-ți telefonul ! Eventual, îți vând eu vechiul meu iPhone.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close