FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV - RAPID 1-2

6 din 6! Bergodi a cîştigat toate punctele după revenirea de la Rapid însă avertizează: "Avem un program greu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 21:15

Cristiano Bergodi a obţinut maximum de puncte din cele două meciuri pe banca Rapidului. Azi, echipa italianului s-a impus la Braşov, scor 2-1. 

"Am obţinut 3 puncte foarte importante, dar trebuie să recunoaştem că am avut puţin noroc. Sînt bucuros de această victorie. Dar încă n-am făcut nimic.

Trebuie să lucrăm mai mult. Şansele de salvare sînt destul de mari. Greşim însă destul de mult şi asta mă îngrijorează. 

Mă bucur pentru băieţi pentru că au făcut ce trebuie şi au reuşit să cîştige. Suporterii Rapidului sînt frumoşi. Ei probabil ţin la mine pentru că nu am uitat ce am făcut în 2007. E bine că vin lîngă echipă, împreună ne putem salva. 

Avem un program greu. Campionatul se joacă, sînt multe meciuri directe cu echipe care se bat la retrogradare. Va fi foarte greu", a zis Cristiano Bergodi la finalul jocului. 

Citește și:
S-a terminat! Cosmin Olăroiu, OUT de la naționala Emiratelor Arabe Unite
Campionate
S-a terminat! Cosmin Olăroiu, OUT de la naționala Emiratelor Arabe Unite
Ana a adus Crăciunul mai devreme: pozele care i-au înnebunit pe fani
Tenis
Ana a adus Crăciunul mai devreme: pozele care i-au înnebunit pe fani
E gata! Rinat Ahmetov, patronul lui Șahtior, a achiziționat compania din România
Stiri extrasport
E gata! Rinat Ahmetov, patronul lui Șahtior, a achiziționat compania din România
Ladislau Boloni a întocmit Top 5 antrenori români din toate timpurile: „Pentru mine el este pe 1!”
Superliga
Ladislau Boloni a întocmit Top 5 antrenori români din toate timpurile: „Pentru mine el este pe 1!”
EXCLUSIV Gică Popescu lansează o investiție de amploare în Craiova
Profit.ro
EXCLUSIV Gică Popescu lansează o investiție de amploare în Craiova
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Gică Popescu, investiție de 70 de milioane de euro » În ce își transformă academia de fotbal

7 situații ULUITOARE din istoria Anchetei Gazetei: are 10 titluri în România și NU a câștigat niciodată! N-a fost nici măcar pe locul 2! Și marele Costică Ștefănescu are o statistică-șocantă

Comentarii (5)
ckhristian
ckhristian  •  25 Aprilie 2015, 00:22

Bergodi este un domn si un antreonr foarte capabil. Desi nu sunt rapidist sper ca aceasta echipa sa nu retogradeze. Este o echipa prea buna in componenta actuala, muncitoare si in afara de asta o echipa semnificativa a fotbalului din Romania cu istorie, traditie si jucatori care chiar au tinut la ea.

supereduardo10
supereduardo10  •  24 Aprilie 2015, 21:32

victorie mare sansele au crescut si trebuie sa fim langa echipa!

bertino
bertino  •  25 Aprilie 2015, 08:55

Mie mi se pare ca echipa joaca foarte slab, au o perioada de 30 min maximin care leaga niste pase dupa aia nimic. Golurile mi s au parut complet intamplatoare fara vreo pasa sau schema exersate in spate. Apararea care era f sigura la inceputul returului a inceput sa gafeze tot mai des. Senzatia mea e ca se castiga mai mult din entuziasm, si devotamentul lui Nico & Sapun, decat din ceva gandit cerebral. Urate meciurile rapidului, oricum

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close