FOTBAL  »  Superliga  »  

7 scurte » Chiar îl iubesc dinamoviștii pe Rednic? De ce e FCSB în depresie? Se mai pot îndrăgosti copiii de poze alb-negru cu Pele?

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 09:25

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin, redactorul șef al Gazetei Sporturilor.

Cinci comentarii:

1. Mister Dinu e contrariat că suporterii care măturau pe jos cu Rednic în urmă cu câțiva ani îi sunt acum loiali antrenorului. E simplu: speranța e tot ce i-a mai rămas peluzei, iar Rednic pare singurul care poate scoate acum echipa din întuneric, cu tupeul lui de a se băga în toate fibrele clubului și de a-și asuma rolul de locomotivă pentru un tren mâncat de rugină.

2. Steliștii intră în depresie la fiecare accidentare a lui Pintilii. Sigur că mijlocașul are un travaliu admirabil și asigură echipei mix de echilibru și curaj atunci când poate juca. Dar este, evident, pe finalul puterilor și al carierei. În ultimele două sezoane a stat pe tușă la 46% din meciuri din pricina diverselor dureri. FCSB trebuie să-și caute motor nou în loc să dea acatiste pentru ca ăl vechi, legat cu sârmă, să crape cât mai târziu. 

3. Un copil cu origini cameruneze are cea mai mare alocație din lume. Youssoufa Moukoko are 14 ani, dar joacă în echipa U17 a Borussiei Dortmund, pentru care a marcat anul ăsta 36 de goluri în 21 de meciuri. Și tocmai a primit 1 milion de euro pentru că a semnat cu Nike. Limita de vârstă acceptată în Bundesliga e 16 ani. 

4. O revenire nemaivăzută în tenis: Tara Moore (479 WTA) a câștigat meciul cu Jessika Ponchet (201 WTA) după ce fost condusă cu 6-0, 5-0 și 40-30. E ca și cum luna viitoare Chiajna ar lua titlul în Liga 1 deși acum joacă în play-out. 

5. „M-am simțit atât de mic la întâlnirea cu Pele... El este «regele fotbalului»!”. Câtă complezență și cât adevăr or fi în declarația lui Mbappe? Mi se pare destul de improbabil pentru puștii de acum să mai poată fi cuceriți complet de doar câteva frânturi de faze alb-negru, sacadate și șterse de praf pe Youtube, oricâtă legendă ar fi în jurul lor.

Plus două recomandări:

1. „Oamenii sunt prea duri cu noi, sportivii, și ne fac răspunzători pentru frustrările lor. Fără să știe sau să aprecieze câtă muncă stă în spatele statutului nostru de sportivi de top” - Cristina Neagu, într-un interviu mai vechi, dar foarte bun, la Garantat 100%. Integral aici.

 2. Cătălin Tolontan despre schimbarea generațiilor în presă, într-o discuție cu Cațavencii - aici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
caminero
caminero  •  11 Aprilie 2019, 15:45
Postat de Cătălin Țepelin - redactor șef GSP pe 11 Aprilie 2019, 15:03

@caminero @george1111 - în linkul de mai jos găsiți confirmarea de care aveți nevoie https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gsp-live-video-cornel-dinu-se-ia-de-fanii-care-l-au-sarbatorit-pe-mircea-rednic-baietii-astia-maturau-cu-el-pe-jos-564446.html

Aaa, deci e vorba nu de toți suporterii, ci de fix acei circa 30 de suporteri din Ultras Tei de care vorbește mister Vinu. Păi ăia nu sînt nici măcar toată peluza de care scrii, și SGIUR nu sînt suporterii dinamoviști în întregul lor.

catalin.tepelin
Cătălin Țepelin - redactor șef GSP  •  11 Aprilie 2019, 15:03

@caminero @george1111 - în linkul de mai jos găsiți confirmarea de care aveți nevoie https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gsp-live-video-cornel-dinu-se-ia-de-fanii-care-l-au-sarbatorit-pe-mircea-rednic-baietii-astia-maturau-cu-el-pe-jos-564446.html

george1111
george1111  •  11 Aprilie 2019, 12:26

Bah Tepeline,daca fi vrut ,ai fi putut sa vezi ca Rednic nu a fost niciodata injurat de suporteri , daca Dinu a spus asta , ala macar este de inteles, omul de la o vreme vorbeste numai idiotenii ...numai este cel pe care il stiam cu totii .Plus de asta , Dinu este mai schimbator ca vremea de la Londra , asa a fost mereu , un frustrat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează