FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Anass Achahbar, fotbalistul accidentat de Albu, va lipsi până la 7 luni!

Intervenția lui Alexandru Albu asupra lui Achahbar // foto: captură Telekom Sport +5   FOTO
Intervenția lui Alexandru Albu asupra lui Achahbar // foto: captură Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 15:40 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 16:01

Anass Achahbar (28 de ani), accidentat de Alexandru Albu în meciul dintre Rapid și Sepsi OSK, scor 1-1, a suferit o ruptură parțială de tendon și o fractură la gleznă.

Mijlocașul covăsnenilor, accidentat în minutul 31 al meciului dintre Rapid și Sepsi OSK, și-a aflat diagnosticul după ce a fost supus unei analize RMN.

Falimentul lui Albu » „Motorul” Rapidului s-a stins în a doua parte a sezonului
RAPID
Falimentul lui Albu » „Motorul” Rapidului s-a stins în a doua parte a sezonului

Anass Achahbar poate lipsi până la 7 luni după accidentarea din Rapid - Sepsi OSK 

„Aseară am reușit să-i facem RMN-ul. Din păcate, veștile nu sunt prea bune. S-a decelat o ruptură parțială de tendon fibotalar, importantă, destul de mare. Partea cea mai urâtă a lucrurilor constă în faptul că e o fractură în treimea distală a peroneului, cu lungime de aproximativ 6 centimetri. Asta presupune o intervenție probabil chirurgicală, pentru a aduce osul în starea lui normală. 

În cursul zilei de astăzi, vom avea o discuție cu ortopedul chirurg și vom stabili ceea ce trebuie făcut în următoarele zile: o intervenție chirurgicală sau un tratament clasic conservator, de refacere. 

În cazul în care se intervine chirurgical, va dura până la 6-7 luni. Dacă nu, în aproximativ o lună și jumătate, două, va putea să reia antrenamentele”, a transmis medicul echipei, Gheorghe Popa.

Cum a fost accidentat Anass Achahbar

În minutul 31, Albu a avut o intrare inutilă la centrul terenului, aproape de zona băncilor de rezerve. Anass Achahbar preluase mingea cu spatele la poarta Rapidului, moment în care mijlocașul giuleștenilor a intervenit prin alunecare. A încercat să lovească balonul, dar a prins piciorul drept al adversarului într-o „menghină”.

Sebastian Colţescu i-a arătat inițial cartonașul galben lui Alexandru Albu. După câteva zeci de secunde, momente în care medicii lui Sepsi au înștiințat că accidentarea lui Achahbar este una serioasă, „centralul” din Craiova a revenit și l-a eliminat pe mijlocașul giuleștenilor.

+1 FOTO

Albu a opinat că Sebastian Colțescu nu trebuia să-i acorde cartonașul roșu pentru intrarea sa.

„M-am dus poate puțin mai tare în adversar, dar părerea mea este că nu a fost de roșu. Asta se poate vedea pe reluări. Dar asta este, se întâmplă”, a declarat Albu zilele trecute.

Mai multe știri din Liga 1: 

Cine a fost cel mai bun fotbalist din derby-ul Băniei + Un singur fotbalist de la FCU Craiova și-a depășit rivalul pe post de la CSU Craiova

Dinamo, transferuri de ultimă oră: Stoican a rezolvat una dintre probleme + „câinii” au adus și un jucător crescut de FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
freekick
freekick  •  20 Mai 2022, 10:38

Păcat de el, era un jucător bun ...

magic4ever
magic4ever  •  15 Februarie 2022, 22:22
Postat de cristian_marin pe 15 Februarie 2022, 21:24

Exista un singur remediu: cel care a faultat sta automat tot atatea etape cat sta si victima. Ai ghinionul sa il faultezi pe unul mai sensibill, asta e, ghinionul e parte si el din fotbal. Se va faulta mai rar, aparatorii vor intra cu frica: nimic rau pentru spectacol, se va ataca mai mult si se vor da mai multe goluri. Mai frumos pentru noi spectatorii si mai sanatos pentru ei jucatorii. Ca la baschet, unde aproape nu ai voie sa iti atingi adversarul. Ia priviti in NBA cat de frumoase cosuri se inscriu si cat de frumos e spectacolul. Scorurile sunt mari. In multe faze finalizate cu slamdunk aparatorii se feresc, tocmai pentru ca daca ar interveni ar face fault. Spectatorii nu sunt incantati de jocuri de 0-0 in care aparatorii rup atacantii adversi; spectatorii vor sa vada goluri frumoase inscrise de echipa proprie. Asa cum pilotii de F1 au pus sanatatea lor pe primul plan, chiar daca asta a insemnat ca masinile nu mai sunt la fel de puternice si rapide precum erau, la fel si fotbalistii trebuie sa puna sanatatea si spectacolul pe primul plan. Faulturile dure nu sunt nicicum spectacol, sunt de-a dreptul anti-spectacol si contra convingerii copiilor sa se apuce de fotbal.

Albu nu a avut nici o intentie sa il accidenteze,nu a intrat cu talpa la el...pur si simplu l-a prins cu glezna sub coapsa lui,Albu nu merita mai mult de 2 etape de suspendare,nu a avut absolut nici o intentie sa intre la rupere....

danielpurcherea
danielpurcherea  •  15 Februarie 2022, 22:09

Ce mă bucur că s-a accidentat farsorul ăsta. Așa să pățească toți cei care simulează/cerșesc penalty-uri.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează