FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adevărul din spatele declarației date de MM: "Gigi, nu avem antrenor" » Detalii de culise oferite de Stoica: "Jucătorii nu făceau ce spunea Dică"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 13:51

Gigi Becali și-a explicat astăzi declarația oferită după meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, când a spus "MM mi-a spus că n-avem antrenor". Dică s-a supărat când a auzit, însă acum patronul FCSB revine și cosmetizează declarația.

"Când MM mi-a spus că n-avem antrenor îmi spunea despre Dică «Băi Gigi, cunoaște fotbal mai mult decât toți antrenorii pe care i-ai avut tu», doar că jucătorii nu făceau ce cerea el în teren", a explicat Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Jucătorii nu ascultau de Dică

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae Dică și a dezvăluit un episod incredibil din perioada antrenorului la FCSB.

"Dică va ajunge antrenor, dar trebuie să mai rezolve niște probleme legate de comunicare. E atât de dedicat și muncește atât de mult încât e imposibil să nu ajungă antrenor. După primul an, nimeni nu-i poate reproșa nimic. Dică a plătit pentru multe probleme care nu-i aparțineau. N-are Dică nicio vină că a trebuit să jucăm acasă meciurile în 3 localități. Imaginați-vă că Dică a jucat tot sezonul fără Pintilii. Nu cred că mandatul lui Dică la Steaua e o nereușită.

Eu m-am așteptat ca Dică să mă sune când pleacă, dar nimic. Atâta vreme cât tu pui un jucător să execute corner și se duce altul să execute, ai o problemă. I-am spus că nu e normal. La un alt corner au făcut ei o chestie pe care au gândit-o jucătorii. Autoritate poți să ai purtându-te frumos, dar și să fii semi-dictator", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mioriticul
mioriticul  •  27 Decembrie 2018, 20:38

Presul Bruno si autoritatea ...

wisebit
wisebit  •  27 Decembrie 2018, 18:08

Bai dar cat de pervers poate sa fie MM...incredibil! Cum vrei mestere sa aiba Dica autoritate cat voi, conducatorii lui peste prajit, acceptați ca Becali sa faca echipa si schimbarile din loja? Cum ai tupeu sa vi si sa spui asa ceva? Pai voi suntetii primii vinovati ca Dica nu avea autoritate. Crezi ca rezolvi problema prin venirea lui Teja? :)))))) Vai de el saracul daca crede ca are sansa vietii la FCSb.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează