FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTITOR

Un afacerist român din SUA susține că vrea să investească la Dinamo sau Steaua: „Aș putea aduce acum 10 milioane de euro”

Adrian Ghilă, alături de Anamaria Prodan / Sursă foto: Facebook
Adrian Ghilă, alături de Anamaria Prodan / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 18:14 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 19:10

Adrian Ghilă, un afacerist român în vârstă de 36 de ani, devenit cunoscut în Statele Unite, spune că ar fi interesat să investească la Dinamo sau la CSA Steaua.

Adrian Ghilă are un portofoliu extins și deține afaceri în imobiliare, construcții, tehnologie sau aplicații online. Inclus recent pe lista Young Forbes, Ghilă susține că ar fi interesat să investească la una dintre cele mai mari echipe ale României.

Valeriu Iftime anunță că vrea să RENUNŢE: „Da, vreau să mă las! Aerul fotbalului românesc nu e deloc respirabil pentru mine. Am alte lucruri de făcut”
FC BOTOȘANI
Valeriu Iftime anunță că vrea să RENUNŢE: „Da, vreau să mă las! Aerul fotbalului românesc nu e deloc respirabil pentru mine. Am alte lucruri de făcut”

Adrian Ghilă: „Sunt tentat de niște echipe din România care au nevoie de un investitor”

„Aș putea să investesc în fotbalul românesc. Ca antreprenor, am câștigat multe premii în America, am ieșit în Top 100 CEOs. Am jucat handbal la Steaua când eram mic, a fost extraordinar. Am învățat să pierd, a fost un lucru care m-a ajutat mult în viață. 

Sunt tentat de niște echipe din România care au nevoie de un investitor, de o schimbare. În România vreau să fac o schimbare, nu vreau să-mi cresc averea. Orice român și-ar dori să dețină Steaua sau Dinamo. Cred că sunt nevoi diferite la fiecare club. Amândouă au potențial foarte, foarte mare. Au un palmares bun, au o istorie în spate. Trebuie să poți să faci ceva bun, să aduci ceva în plus. Nu e ceva concret, vorbesc din exterior. 

La Steaua e nevoie de capital, de un buget pe următorii ani și de multă răbdare. Steaua este o echipă curată acum, cu potențial foarte mare. La Dinamo sunt lucruri din trecut care trebuie rezolvate, dar nu e ceva de speriat. Și aici ar fi nevoie de un buget sănătos pe următorii ani. La amândouă ar fi nevoie de un plan pe câțiva ani, ca într-o afacere”, spune Adrian Ghilă.  

Adrian Ghilă: „Aș putea aduce acum 10 milioane de euro”

Partea financiară o am, aș putea aduce acum 10 milioane de euro, dacă ar fi nevoie

Dacă aș face pasul ăsta, aș vrea să ajut sportul românesc. Steaua și Dinamo sunt parte din istoria noastră și prin ele poți reabilita sportul”, a declarat Adrian Ghilă, într-un interviu pentru DigiSport

Sunt un copil născut și crescut în România, Drumul Taberei, fost handbalist și om de afaceri. Până acum am avut mai multe afaceri în SUA, dar acum vreau să încep să am afaceri și în România.

Sunt plecat în SUA de aproape 16 ani, vin foarte des în România și văd multe oportunități aici. În 2008 am vrut să pornesc un proiect în domeniul imobiliar în Romania, dar nu a mers așa că m-am întors în America.

- Adrian Ghilă

CSA Steaua caută finanțator 

Dacă la Dinamo lucrurile sunt neclare deocamdată, clubul fiind controlat din umbră de către Nicolae Badea, CSA Steaua se află în căutarea unui investitor. Recent, fostul finanțator al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, dezvăluia pentru GSP.ro că a fost contactat de oameni din anturajul celor de la CSA Steaua, interesați de un om potent financiar care să pompeze bani în club. 

Anamaria Prodan a declarat că ar fi tentată să investească la CSA Steaua, afirmație făcută însă mai mult pentru a-l enerva pe Gigi Becali.

Dinamo e obișnuită cu propunerile 😁

În ceea ce o privește pe Dinamo, numele investitorilor care au bătut la un moment dat la porțile clubului, cu intenții mai mult sau mai puțin serioase, nu sunt o noutate. 

De-a lungul timpului, afaceriști precum Viorel Cataramă, Adrian Marțian, Claudiu Florică, Mohammad Murad sau Konstantinos Tsakiris au spus că vor să investească în Ștefan cel Mare, însă discuțiile nu s-au concretizat niciodată.

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Citește și alte știri de actualitate: 

Mircea Rednic îl contrazice pe Hagi: „Asta cu proiectele nu mai merge” » Pe cine vrea selecționer: „Singurul care a demonstrat”

CFR Cluj, prima reacție după dezvăluirile GSP privind insolvența » Campioana, gata să cedeze jucători din cauza datoriilor: „Nu e o situație ideală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
3987224221305772
Nick Spook  •  18 Noiembrie 2021, 07:41

Alt trombonist!!!!!!!!!!!!! Problema e ca foarte multi se uita "in gura lui" si il cred.

creeperno115
creeperno115  •  17 Noiembrie 2021, 22:36

Se refera la dinamo zagreb si steaua rosie belgrad

1948
1948  •  17 Noiembrie 2021, 22:01

in 08 dupa 3 ani de states era deja milionar....pfff

Vezi toate comentariile (15)
Comentează