FOTBAL  »  Superliga  »  PARMA

Anamaria Prodan râde de verii Becali: „Se dau în primire unul pe altul! Gigi îl bagă în nenorociri pe Giovanni”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 11:23 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 12:34

Anamaria Prodan continuă scandalul cu Giovanni Becali, după ce vărul patronului de la FCSB s-a implicat în transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma.

Soția lui Laurențiu Reghecampf amintește că Giovanni Becali  nu putea să negocieze pentru transferul lui Man pentru că are interdicție din cauza condamnării din „Dosarul Transferurilor”.

Anamaria Prodan: „Giovanni Becali nu are dreptul să facă transferuri”

„Eu sunt mulțumită și mândră de tot ce am făcut la acest transfer. Nimeni nu poate să-mi ia asta. Dennis a fost presat, a fost pus să rezilieze contractul cu mine. Gigi i-a zis că i-ar plăti el pagubele, dacă pierde procesul cu mine. El și părintele lui au fost forțați să semneze. Asta se întâmplă doar la Steaua.

„Giovanni Becali nu are dreptul să facă transferuri în fotbal. Gigi Becali îl bagă și mai tare în nenorociri când spune că a făcut totul. Aici îl scot eu. Patronul Stelei nu realizează ce vorbește. Giovanni Becali n-a făcut nimic! Eu am făcut totul! 

Gigi Becali n-are nici ofertă de 13 milioane. Dacă nu minte, să arate oferta! Nu există această ofertă! Niciodată. Sunt bonusuri multe, pe care eu le-am pus, cu Gigi Becali.  Eu nu am nicio problemă cu Giovanni, putem lucra împreună că facem bani împreună.

Giovanni îl bagă pe Dragoş Sârbu în faţă, la semnat. În ţara asta nimeni nu se autosesizează, când un om are interdicție pe viată și apare la televizor și vorbește de transferuri. Când Gigi spune că Giovanni s-a ocupat de toate și a negociat și a adus ofertele înseamnă că Giovanni lucrează. Nu cred că suntem o țară de tâmpiţi, ca să ne gândim că Giovanni stă acasă şi doarme, că e bătrân și nu mai poate, și visează Gigi Becali că îi aduce oferte. Practic, se dau în primire unul pe altul. E jenant și hilar.

Dacă Giovanni a adus doar un număr de telefon, Gigi nu mă poate da pe mine la o parte. Gigi Becali are o problemă mare, o frustare, că o femeie poate să facă lucruri mari, el neavând lângă el o asemenea femeie”, a declarat Anamaria Prodan la Look Sport.

Dennis Man la Parma
Giovanni Becali în Italia, pentru transferul lui Dennis Man
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
+8 FOTO

Giovanni Becali: „Eu nu am negociat deloc”

Giovanni Becali a reacționat după acuzele venite de la Anamaria Prodan și spune că nu el e a negociat pentru transferul lui Dennis Man.

„Eu nu am negociat deloc! Dragoș Sârbu a fost cel care a făcut totul, la nivel de tratative. Eu am mers acolo pentru că sunt imaginea firmei pe care el o deține și pentru că sunt un om pe care conducătorii celor de la Parma îl cunosc, au încredere în mine”, a spus Giovanni Becali pentru Prosport.

  • Prețul de bază al transferului a fost de 11 milioane de euro. FCSB va încasa în curând banii aceștia, într-o singură tranșă.
  • 500.000 de euro primește FCSB dacă Parma se califică în cupele europene măcar o dată în următoarele patru sezoane
  • 500.000 de euro încasează roș-albaștrii dacă parmegianii termină un sezon printre primii opt în Serie A
  • 500.000 de euro constituie un bonus în situația în care Man va marca 15 goluri în prima ligă italiană până în 2023
  • 500.000 de euro se mai adaugă dacă Dennis va înscrie 25 de goluri în Serie A până în iunie 2025.

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri despre transferul lui Dennis Man: 

Scandal uriaș! Anamaria Prodan trece la amenințări: „Sobolăneii Giovanni și Gigi Becali, ciocul mic, că arunc foc pe nări!” » Patronul FCSB răspunde: „Ne-a făcut de râsul României!”

Dennis Man schimbă stilul: „S-ar putea să-i convină” » Ce joacă Parma + diferența uriașă față de FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
romeverest
romeverest  •  30 Ianuarie 2021, 21:34
Postat de Vladimir Mihailescu pe 30 Ianuarie 2021, 13:22

Are dreptate doamna agent, mafiotul ăla nu mai poate lucra în domeniu, după nenoricirile făcute, si anii de pușcărie serviți tocmai din acele motive...evident că mafiotul încalcă legea... cineva ar trebui să se sesizeze... să-l arunce înapoi la mititica pe giovani...dar la noi, orice e posibil, Piedone ăla parcă a ieșit iar primar de sector, deși fusese condamnat penal și nici măcar nu avea voie să candideze

Apropo...esti intro mare eroare !! Becali poata sa faca orice si sa discute cu orice presedinte de club doreste !! Sentinta penala ii interzice pentru o perioada sa semneze contracte de impresariat !! Referitor la Piedone, din nou nu ai inteles nimic !! Omul avea dreptul sa candideze pentru ca procesul sau nu s-a terminat si se afla in faza de apel, adica nu este condamnat definiv. Daca va aparea o candamnare definitiva, Piedone va fi suspendat din functie !!

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  30 Ianuarie 2021, 16:13
Postat de parpalache pe 30 Ianuarie 2021, 14:34

Sumele reale sunt„confidentiale”!Tine de secretul fiecarei firme!Ce arunca GG pentru prostime sunt doar„arogantze”!Sa ne aducem aminte de cate ori a„intors-o”el ca...a glumit!Mai ales ca el are si scutire de la„doctor”la plata impozitelor!

Bun hai sa zicem ca la noi merge,dar la italieni,ca am intrat pe siteul clubului si acolo scrie clar 13 mil.Pai aia erau prosti sa plateasca mai putin si sa declare mai mult,ca sa-i incalte fiscul italian?

romeverest
romeverest  •  30 Ianuarie 2021, 15:43

Iarasi vorbeste gura fara ea !! Sentinta penala il impiedica pe Giovanni, pentru o perioada, sa semneze acte de transfer, dar nu il opreste nimeni sa vorbeasca despre transferuri !! Firma de impresariat este a fratilor Becali, nu a desfiintat-o nimeni, doar ca dreptul de semnatura il are doar Dragos Sarbu !! Ce este asa greu de inteles ??

Vezi toate comentariile (31)
Comentează