FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Anamaria Prodan îi dă un nou răspuns acid lui Dinu: „Cornelușule, eu trăiesc superb, pe culmi, în timp ce tu continui «să mori» câte puțin, hulit de toată lumea!” » Replica lui Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 14:17

Seria atacurilor dintre Anamaria Prodan și Cornel Dinu continuă cu un nou episod. Soția lui Reghecampf nu s-a lăsat și a oferit încă o replică acidă, stârnită de mesajul dur pe care Cornel Dinu i l-a transmis azi (AICI). Scandalul verbal dintre cei doi a început însă de marți, în emisiunea GSP Live (detalii AICI).

update 18:10

Anamaria Prodan a revenit cu un răspuns pentru fostul fotbalist și antrenor.

„Un bărbat fără replică, frustrat și deja ridicol. Are nevoie de trei dicționare în mână dacă stă de vorbă cu mine, ca să mă poată urmări. El a învățat câte ceva în timp ce-i turna în pahar lui Fănuș Neagu și o făcea pe «micul băiat de casă»... Însă marele Fănuș n-a mai apucat să-i explice că invidia și frustrarea fac parte din religia mediocrilor. Apropo, Cornele... salutari de la generalul Buzea ... prietenii știu de ce :) Eu în viață am învățat că trebuie să strângi pietrele care ți se aruncă. Cu ajutorul lor iți construiești piedestalul!”.

UPDATE 17:45

Cornel Dinu a revenit cu o replică dură la adresa impresarei Anamaria Prodan.

„La delirul de mizerii și minciuni sfruntate ale «palmierului» impresar cu prea multe jigniri ce ar trebui să aibă lumina Instanței nu pot să închei decât parafrazându-l pe Arghezi: «În lumea asta rău făcută, rahații scriu pe facebook și sunt preluați să pută»- iar oamenii adevărați când scriu sunt împroșcați de atâți rahați.

Destul, ajunge din partea mea, am terminat ca altădată, eu doar m-am jucat și am primit «pe-a mamii». Aștept să fiu din nou onorat de frunzele veștejite ale palmierului”.

Iată o parte A mesajulUI AMPLU postat de Anamaria Prodan pe facebook, azi: 

„Uneori, Cornel Dinu îmbracă costumele cu 3 numere mai mari, moștenite probabil de la marele Fănuș Neagu, dar se dezbracă prea ușor de haina eleganței pe care o afișa, atât de mândru. 

Cornel Dinu este astăzi doar o expresie caricaturală a legendarului fotbalist. Lumea a înțeles că Dinu a devenit astăzi un clovn, care face circ televizat, pentru 150 de euro pe emisiune. A devenit posesorul unei minți îmbătrânite și al unui caracter oribil.

Corneluș și-a dorit toată viața să fie mafiot, dar a terminat prin a fi doar o tentativă nereușită, hrănit din mila lui Cristi Borcea.

Ce poate fi mai urât decăt ce ai facut tu, Cornele, cu finul tău, Țălnar?! El te ajută și îți dă o casă, iar tu o inchiriezi, iar apoi îl dai în judecată, considerând că e deja casa ta?

Știți voi, cârtița, acel mamifer insectivor, perfect adaptat la viața subterană? Așa îl văd eu astăzi, vizibil afectat de lumina orbitoare pe care o degajă în prezent Anamaria Reghecampf! Ai fost, ești și rămâi un filfizon în ciorapi de mătase.

Cand e vorba de tine, Cornele, îmi vine în cap imaginea unei manguste.

Ascultă, te rog, părerea unei femei mult prea puternică, frumoasă, deșteaptă și superioară ție. Ar face bine să meargă la duhovnicul meu, pentru că la câte păcate are și la câte nenorociri și rautăți adună probabil că nici iadul nu are cum sa-l primească.

Cornelușule, eu trăiesc superb, pe culmi, în timp ce tu continui «să mori» câte puțin, hulit de toată lumea!”.

POSTAREA INTEGRALĂ A IMPRESARULUI: 


51968850 398150304282487 7137401636317560832 n

Vezi și:

VIDEO Anamaria Prodan, față-n față cu Ștucan la GSP LIVE! Declarații incendiare: „Pentru mine, Cornel Dinu a murit!”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (155)
705579789543629
Marian Radu  •  17 Februarie 2019, 22:32

dinu Cornel : ca fotbalist = un cotonogar ; ca antrenor = un zero ; ca om = un nimenea fara caracter, care, sub masca "filosofiei", incearca sa-si ascunda frustrarea....

emil1986
emil1986  •  17 Februarie 2019, 14:24

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face, un proverb pe care Dinu ar fi trebuit sa-l cunoasca. Daca antrenorul cu cateva contraperformante uluitoare, Cornel Dinu, pe care orice iubitor de fotbal le cunoaste: 2-5 cu Cehia si Slovacia, cu adversarii avand mai bine de o jumatate de ora 2 jucatori mai putin pe teren, dublu esec cu islandezii de Knatsfyrnufelag, o echipa de mana a 14-a in Europa, si nu in ultimul rand acel 4-5 cu Suceava, dupa ce conduci cu 4-0, jigneste o femeie, de ce n-ar replica si aceasta dupa mizeriile pe care tot GSP-ul le-a publicat??? Repet, ce tie nu-i place altuia nu-i face. Anamaria avea tot dreptul sa-i raspunda dupa mitocania pe care Cornel Vinu a publicat-o inainte ca Prodanca sa-i raspunda.

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Februarie 2019, 13:56

Cnie ai fost tu Prodanca (fata cantaretei lui Ceausescu) si cine Dinu.? Ultimul are iesiri controversate ,e drept ,dar areprezntat ceva pentru fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (155)
Comentează