FOTBAL  »  Superliga  »  IRONIE

Anamaria Prodan, ironizată de un patron din Liga 1: „Cum să te votez pe tine șefa LPF? M-a bufnit râsul!”

Anamaria Prodan a declarat că și-ar dori să candideze pentru postul de președinte al LPF
Anamaria Prodan a declarat că și-ar dori să candideze pentru postul de președinte al LPF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 12:46

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a declarat că nu ar vota-o pe Anamaria Prodan (47 de ani) pentru funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce impresarul „și-a depus candidatura” în urmă cu câteva zile.

„M-a bufnit râsul! Cum s-o votez eu? Spuneți-i că nu o s-o votăm, dacă pe tema asta vorbim. Când se vor face la Ligă alegeri, trebuie să ne gândim foarte serios la acest amănunt. E vorba de management”, a declarat Iftime, la Pro X.

Anamaria Prodan, ironizată de un patron din Liga 1: „Cum să te votez pe tine șefa LPF? M-a bufnit râsul!”

Valeriu Iftime

Dezvăluiri din interiorul FCSB. De ce a acceptat să semneze: „Sunt momente pe care nu vreau să le mai trăiesc, nu aș vrea să trăiască nimeni” +ce clauze ciudate avea în contract

Anamaria Prodan: „Doar Steaua nu mă va vota”

„Eu aș putea să conduc orice, m-am născut lider! Eu, dacă intru în politică, fac o carieră ca în fotbal. Mă gândesc să candidez la șefia LPF. În 2006, când am intrat în fotbal, am spus că într-un an voi face istorie și am semnat cei mai importanți jucători. Și acum, dacă intru în politică, vă asigur că pot schimba totul.

Nu va fi o surpriză dacă voi fi pe lista candidaților la șefia LPF. Eu sunt imprevizibilă, vă puteți aștepta la orice. Pe mine mă iubește toată lumea, chiar dacă Gigi Becali spune că femeile nu conduc. Probabil că doar Steaua nu mă va vota”, a spus soția lui Laurențiu Reghecampf.

2022este anul următoarelor alegeri pentru postul de președinte al Ligii; for condus din 2013 de Gino Iorgulescu

VIDEO De ce nu îl mai are la suflet Anamaria Prodan pe Cornel Dinu

Citește mai multe știri din Liga 1:

Bogdan Andone, povești geniale cu Șumudică și Lucescu la Rapidul glorios din finalul anilor '90: „Vine nea Mircea și se oprește în ușă, pe la 00:00: «Mutamba, ce faci, bă, băiatule?»” :))

FCSB, cea mai subțire candidată: abia mai strânge 18 jucători! Concurentele CFR și Craiova au cu mult mai multe soluții

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
iung811
iung811  •  06 Mai 2020, 19:02

"Pe mine mă iubește toată lumea", citat din articol. Stim ca te-au iubit multi. Dar chiar toti? Nu trebuie sa te lauzi ca esti recunoscuta pentru modul prin care te-ai afirmat, campioano!!!

109620883845176
Gabriel Topai  •  06 Mai 2020, 18:12

Pai asta a fost si scopul Prodancei, ma miram sa nu iasa un fazan sa-i faca jocul. Dar ce ne-am face daca nu de la Botosani ar veni fazanii.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  06 Mai 2020, 17:49

Traiam cu impresia ca fotbalul nostru a luat-o efectiv razna, mai ales dupa acel anunt al “divei” din Dubai, anunt care s-a dovedit a fi o noua metoda de a-ti face un pic de publicitate ieftina !! Declaratia lui Iftimie m-a linistit si mi-a demonstrat ca inca mai avem oameni cu capul pe umeri in acest sport !! Prodanca este nr.1 doar in mintea familiei ei, a prietenilor si a lui Alexa !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează