FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV. Botoșani, tot mai aproape de o superlovitură » Condițiile puse de Valencia pentru transferul lui Andrei Chindriș

Andrei Chindriș a impresionat la Botoșani și poate ajunge la Valencia
Andrei Chindriș a impresionat la Botoșani și poate ajunge la Valencia

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2020 18:09

Valencia vrea să achite acum 150.000 de euro pentru Andrei Chindriș (21 de ani), restul de 850.000 de euro în vara anului viitor dacă-l va păstra pe fundașul de 21 de ani al Botoșaniului.

O echipă ce a jucat în acest sezon de Champions League, Valencia, este interesată de Andrei Chindriș. Bine, fundașul de 21 de ani a fost propus mai multor grupări din LaLiga, dar și celor de la FCSB. 

Săptămâna trecută, vă informam despre varianta agreată de „lilieci”: să-l ia în vară pe apărătorul Botoșaniului și să plătească 600.000 de euro în vara lui 2021, dacă internaționalul de tineret ar fi dat randament. 

Cum și alte formații din Spania s-au arătat interesate de el, Valencia a plusat, varianta fiind confirmată de agenții iberici pentru GSP: 150.000 de euro acum, alți 850.000 de euro în vara lui 2021, dacă Andrei rămâne acolo!

800.000 euroeste cota de piață a lui Chindriș, conform Transfermarkt

Ar prefera Valencia decât FCSB

Moldovenii încă așteaptă, sperând că vor avea o sumă mai mare acum, în condițiile în care gruparea are nevoie cât mai curând posibil de 250.000 de euro pentru a face diverse plăți pentru club. Fotbalistul vrea mai degrabă să-și încerce șansa în Spania, la Valencia, decât să meargă la FCSB

Totuși, conducătorii grupării iberice sunt deranjați de faptul că apar foarte multe discuții în media vizavi de interesul lor pentru Chindriș, înainte de a primi ei înșiși un răspuns oficial din partea părții române! 

Șeful grupării moldave, Valeriu Iftime, a declarat deunăzi la Digi Sport: „Cota lui Chindriș e un milion de euro. Am avut o ofertă cu o clauză de cumpărare de un milion de euro, la anul, dar am refuzat. De la o echipă mare din Spania, asta e culmea! O echipă cam de nivelul Valenciei, prin zona asta. Contează și ce spune copilul. Până acum toți plecau ca săgețile, Chindriș nu. El zice că se simte bine aici, că mai poate crește".

27 de meciuria strâns Chindriș pentru FC Botoșani în actuala stagiune

4 fundași centraliau „liliecii" în echipă, acum: Garay, Mangala, aceștia fiind în recuperare, Gabriel Paulista și Diakhaby

VIDEO. Patronul lui FC Botoșani e categoric și vrea VAR în Liga 1: „Suntem primitivi! Sunt dispus să negociez pentru sistemul VAR”

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Jucătorul din Liga 1 suspectat că are coronavirus a primit rezutatul celui de-al doilea test!

Tensiuni la CFR Cluj! Conducerea le-a făcut jucătorilor o propunere incredibilă: fără salariu în aprilie + banii vin în iunie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
939271716140965
Manu Ion  •  19 Mai 2020, 10:36
Postat de Manu Ion pe 18 Mai 2020, 21:43

Apa de ploaie !!!!!! Va întreb domnilor de la gsp : unde e Ianis Hagi ? Unde e Ivan ? Unde e Pușcaș ? Unde e Pascanu ???? ETC !!!! Pana mai ieri tot voi scriati ca va ajunge la Barca, Real, Liverpool etc !!!!!! Acum se roagă de Gigi Becali săi ia la fcsb ca sa le crească cota !!!!!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clujcampion
clujcampion  •  19 Mai 2020, 09:38

Cand te uiti la poza din titlu, incepi sa intelegi cum de toata prostia din tara s-a adunat la clubul ala....

1686525761599040
Mario Durm  •  18 Mai 2020, 22:21
Postat de Manu Ion pe 18 Mai 2020, 21:43

Apa de ploaie !!!!!! Va întreb domnilor de la gsp : unde e Ianis Hagi ? Unde e Ivan ? Unde e Pușcaș ? Unde e Pascanu ???? ETC !!!! Pana mai ieri tot voi scriati ca va ajunge la Barca, Real, Liverpool etc !!!!!! Acum se roagă de Gigi Becali săi ia la fcsb ca sa le crească cota !!!!!!!

Cine se roaga bai baiatule de oier? Ce-ai fumat?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează