FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

SEPSI. Antrenamente prin videoconferință pentru primul meci de după autoizolare

Videoconferințele reprzintă metoda găsită de cluburile de fotbal pentru a-și pregăti jucătorii în perioada autoizolării.
Videoconferințele reprzintă metoda găsită de cluburile de fotbal pentru a-și pregăti jucătorii în perioada autoizolării.

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 16:17

LIGA 1. Videoconferințele sunt metoda găsită de cluburile de fotbal pentru a-și pregăti jucătorii în perioada autoizolării. Nici Sepsi nu face excepție.

Sepsi a pus la dispoziția GSP.ro un clip în care preparatorul fizic Ovidiu Chiribici a arătat cum decurge o ședință de pregătire la formația din Sfântu Gheorghe. 

Totodată, acest video îi pregătește pe cei de la Sfântu Gheorghe și de primul meci după perioada autoizolării, cu Hermannstadt, de unde și cele două tricouri pe care Ovidiu le-a așezat unul lângă altul, umăr la umăr.

"De pe data de 6 aprilie am început antrenamentele online. Am trimis jucătorilor kit-urile pentru antrenament, kbands și TRX-uri, astfel încât fiecare să beneficieze de toate materialele pentru a urma aceleași exerciții, în același timp. 

Zilnic, la ora 11:00 noi facem antrenamente cu ei. Tot staff-ul tehnic intră în fiecare zi și supraveghează ședința de pregătire. Le-am făcut și un clip motivațional, ca să-i pregătim pentru situația care urmează, contra Sibiului. Este ceea ce ți-am trimis ție. Jucătorii sunt ok, veseli și încrezători pentru ce urmează", a zis Ovidiu pentru GSP.RO

"În prima parte a autoizolării am făcut antrenamente individuale, jucătorii îmi trimiteau cu tot ceea ce realizau acasă. După care am hotărât, împreună cu conducerea clubului care ne-a ajutat cu materialele necesare, să ne antrenăm la aceeași oră, cu aceleași materiale, să avem echilibru la nivelul lotului" - Ovidiu Chiribici, preparator Sepsi OSK

Citește și alte știri despre Liga 1:

DINAMO. EXCLUSIV Sumă IMENSĂ strânsă de DDB pentru licență! După Dănciulescu, încă un nume important donează tricouri pentru licitație

Roland Niczuly, gata de startul competiției de FIFA20: „Intru în cantonament! Să nu pierd 10-0, că sparg maneta” :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează