FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-3

ASTRA - FCSB 0-3. Denis Alibec, strigăt disperat către patronul Ioan Niculae: „Nu mai pot aici!”

FCSB s-a impus în deplasare cu Astra, scor 3-0, în prima etapă din Liga 1. Denis Alibec (29 de ani) cere cu disperare să fie lăsat să plece de la Giurgiu. +49   FOTO
FCSB s-a impus în deplasare cu Astra, scor 3-0, în prima etapă din Liga 1. Denis Alibec (29 de ani) cere cu disperare să fie lăsat să plece de la Giurgiu.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 21:09 / Actualizat duminica, 23 august 2020 12:34

FCSB s-a impus în deplasare cu Astra, scor 3-0, în prima etapă din Liga 1. Denis Alibec (29 de ani) cere cu disperare să fie lăsat să plece de la Giurgiu. 

Denis Alibec e aproape de un transfer în Turcia, la Samsunspor. Deși mutarea era dată ca și sigură, atacantul are altă variantă. Îi transmite patronului Niculae că nu se mai poate concentra la meciurile din Liga 1 și cere să plece urgent. 

Denis Alibec vrea să plece de la Astra

„Sincer, știu și eu la fel de multe ca voi. Încă aștept să se înțeleagă cluburile între ele. Vorbim de orice, sunt discuții cu mai multe echipe, să vedem ce se va întâmpla. Ultimul cuvânt îl are domnul Niculae. O să vedeți când o să plec, nu pot spune mai multe. Eu vreau doar să plec, nu mai pot aici, nu pot da totul mental. Dacă voi rămâne, voi juca în continuare, nu am ce să fac. Am vorbit acum și cu domnul Niculae și a zis că se mai gândește zilele astea”, a declarat Denis Alibec după meci. 

„Astea au fost discuţiile cu Denis toată săptămâna, ieri, azi. A venit avionul, nu a venit avionul, a venit oferta, nu răspunde patronul la telefon, plec, nu plec, plec după meci. I-am spus «Mai bine nu joci, dacă nu eşti concentrat». Probabil că a vrut să joace, dar s-au văzut teama, frica. A avut două situaţii în prima repriză, la 0-0, exact cum îi plac lui. S-a văzut o lipsă de decizie, de inspiraţie, e dificil pentru el. 

E un talmeş-balmeş în capul lui, cu siguranţă şi-ar dori să plece, cred că nici nu doarme noaptea. Nu putem să o mai ducem aşa. Au mai fost jucători care şi-au dorit să plece în această perioadă, au fost Lazar, Răduţ, Budescu, e dificil de lucrat aşa. Nu avem o atmosferă bună, sunt multe frământări, chiar ieri după amiază am intrat târziu în cantonament, a fost pe ultima sută de metri” 
Bogdan Andone, antrenor Astra

Citește și alte știri despre Astra - FCSB: 

ASTRA - FCSB. Toni Petrea a făcut 3 schimbări la pauză: au intrat 2 debutanți la FCSB

ASTRA - FCSB. Haos înaintea meciului! Antrenorul a spus tot: „N-am lucrat nimic tactic, nimic fizic, am încercat doar să ne adunăm”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
859779594095355
Nick Rasu  •  23 August 2020, 13:39

Jucator profesionist...ai contract cu Astra...concentreazate si joaca...

steauaeuna
steauaeuna  •  23 August 2020, 12:48

Jucator de o sclipire ca siBudescu. Nu mai au vorbe acum. NU s_au pregatit. Trebuia sale dea Antonio cativa jucatori pregatiti pentru ca la STEAUA fotbalistii sunt constienti, trag tare la antrenamente. Ce burta are budi cu ali, fratee...cum sa joci fotbal cu fizicul ala...

oumuamua
oumuamua  •  23 August 2020, 10:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează