FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // Vremea revanșei pentru Alibec! Atacantul a fost păstrat în lot pentru derby-ul cu FCSB și vrea să-și răpună fosta echipă

Denis Alibec va fi mai mult ca sigur pe teren în derby-ul cu FCSB // FOTO: GSP
Denis Alibec va fi mai mult ca sigur pe teren în derby-ul cu FCSB // FOTO: GSP

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2019 19:28

Denis Alibec, atacantul Astrei, a fost păstrat în lot pentru duelul cu FCSB de duminică. El a fost scos din circuit în ultimele săptămâni din cauza unor probleme supărătoare la o unghie, însă acum e gata să joace. 

  • Astra - FCSB, derby-ul etapei a doua din play-off, se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

Mai mult ca sigur, fostul atacant de la FCSB va fi pe teren duminică. Nu se știe încă dacă Alibec va începe meciul ca titular sau va fi trimis pe teren în repriza secundă, o decizie finală urmând să fie luată de antrenorul Costel Enache în ziua meciului. 

E vremea revanșei pentru Denis Alibec, care vrea să înscrie împotriva echipei care a renunțat la el la finalul sezonului trecut. 

"Denis face antrenamente de o săptămână cu echipa, e într-un moment în care pare că şi-a revenit după accidentare şi din punct de vedere sportiv. E posibil să îl vedem. Îşi făcuse şi el mari speranţe, cum ne-am făcut toţi că ar putea ajunge şi la naţională. Era îndreptăţit să creadă într-o convocare. Probabil că ar şi veni, după discuţiile cu oamenii din stafful naţionalei. E bine că Denis a arătat că încă are multe de spus în fotbal, cu siguranţă că va trece peste momentul acesta greu şi îşi va recâştiga statutul" Costel Enache, antrenor Astra, la conferința de presă premergătoare meciului

Astra are doi insiponibili pentru meciul cu fcsb

Giurgiuvenii nu se vor putea baza pe fundașul Risto Radunovic, suspendat, și nici pe Claudiu Belu. Fundașul dreapta care ar putea ajunge la FCSB în vară este accidentat, scos din circuit de unele probleme mai vechi. 

Vezi și: ASTRA - FCSB // Mihai Teja reacționează după ce Gigi Becali a anunțat lista de transferuri: „O să avem nevoie de el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
marius.bxl
marius.bxl  •  17 Martie 2019, 09:40

Alibleg este imprumutat la astra ,deci nu va face mai nimic la acest meci daca va juca

mosvasile
mosvasile  •  17 Martie 2019, 08:34

I-aauzi!Dar pe Alibec l-ati intrebat?El care vorbeste cu "nea Gigi"la telefon, in fiecare zi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează