FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OȚELUL 3-1

Panduru, impresionat de un jucător în Dinamo - Oțelul 3-1: „Excepțional! E de primele echipe” » Moldovan îl vede la națională

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 22:17 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 23:20

Dinamo - Oțelul 3-1. Basarab Panduru, fostul internațional, a rămas impresionat de Dennis Politic, marcatorul primului gol al „câinilor”.

Panduru crede că Politic ar putea juca la o echipă de play-off și e peste nivelul la care e Dinamo acum.

„Regele” lui Dinamo a ajuns de nerecunoscut! » Cum arată acum, la 5 ani de când își etala „pătrățelele” pe coperta Gazetei
DINAMO
„Regele” lui Dinamo a ajuns de nerecunoscut! » Cum arată acum, la 5 ani de când își etala „pătrățelele” pe coperta Gazetei

Panduru, impresionat de Dennis Politic: „Excepțional”

„Cei de la Dinamo să se mire de ce faze au făcut! Nu ai mai văzut așa ceva la echipa asta. Politic a dat din prima la primul gol, Abdallah e un jucător foarte bun pentru Dinamo. 

Politic e excepțional, este mult peste ce e Dinamo acum! Dacă Dinamo e la coada clasamentului, Politic nu e jucător de coada clasamentului, e de primele 6 echipe. Are lucruri pe care nu le vezi la alții.

Ce fotbal au început să joace echipele de pe ultimele două locuri! (n.r.  - Dinamo și Botoșani)”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Și Viorel Moldovan îl laudă pe Dennis 

Politic Dennis Politic a fost lăudat și de Viorel Moldovan, care îl vede chiar ca o soluție pentru echipa națională.

„Nu ştiu cum l-a găsit Dinamo, dar e un fotbalist foarte bun! Eu îl văd soluţie pentru echipa naţională. 

Are 23 de ani, are forţă, viteză de pătreundere, tehnică în regim de viteză și execuţii în faţa porţii. A avut şi el momente când nu a dat randament foarte bun, dar este un fotbalist de apreciat. Poate să crească şi mai mult. Îmi place! Mă încântă”, a spus Viorel Moldovan la PrimaSport.

VIDEO. Dennis Politic, după Dinamo - Oțelul 3-1: „Am simțit o întindere”

Politic s-a accidentat în repriza a doua și a ieșit de pe teren în minutul 53. La final, a vorbit despre problema medicală suferită.

„Suntem într-un moment foarte bun, sperăm să continuăm așa. Suntem foarte motivați, luăm fiecare meci în parte. Am meritat victoria. Cred că fanii s-au mobilizat după victoria cu Farul (n.r. - scor 2-0). Orice fotbalist vrea să aibă cât mai mulți suporteri în spate. Ne motivează faptul că sunt în număr mare în spatele nostru. 

Mă doare piciorul, am simțit o mică întindere la acea fază. Voi face o radiografie, sper la vești cât mai bune. Sper să trec repede peste accidentare și să revin cât mai repede”, a declarat Politic.

Ulterior, a vorbit și despre partida din etapa viitoare, cu CFR Cuj (23 februarie, ora 20:00): „CFR Cluj e o echipă bună, stă bine în clasament, dar moralul nostru e foarte bun, suntem pe o pantă ascendentă”

VIDEO. Reacția fanilor după golul de 1-0 marcat de Dennis Politic

Citește și: 

Ce nu s-a văzut la TV la Dinamo - Oțelul 3-1: surprins în ofsaid la „oficială” de fotoreporterul GSP
Dinamo - Oțelul 3-1
Ce nu s-a văzut la TV la Dinamo - Oțelul 3-1: surprins în ofsaid la „oficială” de fotoreporterul GSP
Au căzut pe capete » Patru jucători s-au „rupt” în Dinamo - Oțelul
DINAMO - OȚELUL
Au căzut pe capete » Patru jucători s-au „rupt” în Dinamo - Oțelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bogat
bogat  •  19 Februarie 2024, 08:36

Politic e jucator de nationala., nu avem jucator roman la nivelul lui de tehnica, viteza si sut. Dar va fi in primele 6 la anul, Dinamo are echipa de primele 6.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează