FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, dezvăluiri despre ultima achiziție: „Am vrut să-l iau după meciul cu Dinamo, dar MM Stoica și Reghe nu l-au vrut”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 14:00

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat astăzi transferul lui Claudiu Belu (25 de ani), informație pe care GSP.ro a oferit-o în exclusivitate în urmă cu o săptămână.

Patronul roș-albaștrilor susține că a dorit să-l transfere pe fundaș în urmă cu 6 ani, dar Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui FCSB de atunci, și Mihai Stoica nu l-au lăsat.

„Contractul lui e înregistrat. Eu am vrut să-l iau când avea 19 ani și jucase într-un meci cu Dinamo. El era la Chiajna, dar nu l-au vrut Reghe și MM atunci. Tot l-am avut în vizor.

Acum când l-am luat nu am mai întrebat pe nimeni. Îmi place de el că dă goluri ca fundaș, e bun în atac, are tehnică bună”, a declarat Gigi Becali la TV Telekom Sport.

Citește și:

Gigi Becali recunoaște că a mințit! A confirmat azi transferul lui Claudiu Belu de la Astra la FCSB: „A semnat și mi-a zis că a terminat-o cu țigările, cluburile și femeile!”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează