FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO- FC BOTOȘANI

VIDEO // EXCLUSIV „Presiunea e mai mare pe ei” » Jucătorii Botoșaniului despre avantajul lor înaintea duelului cu Dinamo: „Inițiativa noastră va fi asta”

„Presiunea e mai mare pe ei” » Fundașii Botoșaniului despre avantajul lor înaintea duelului cu Dinamo: „Inițiativa noastră va fi asta”
„Presiunea e mai mare pe ei” » Fundașii Botoșaniului despre avantajul lor înaintea duelului cu Dinamo: „Inițiativa noastră va fi asta”

Articol de , - Publicat luni, 14 august 2023 13:41 / Actualizat luni, 14 august 2023 15:08

FC Botoșani va evolua astăzi, de la 20:30, în fața celor de la Dinamo. Moldovenii sper să spargă șirul rezultatelor negative și să obțină primul succes din acest sezon.

Victor Dican (22 de ani, fundaș central / mijlocaș defensiv) și Andrei Dragu (23 de ani, mijlocaș de bandă / fundaș stânga) au prefațat partida din această seară, pentru GSP.ro. Amândoi spun că presiunea cea mai mare va fi la Dinamo și mai puțin la formația moldavă.

Mutare de urgență la Rapid după gafele lui Horațiu Moldovan! Conducerea a confirmat negocierile
RAPID
Mutare de urgență la Rapid după gafele lui Horațiu Moldovan! Conducerea a confirmat negocierile

VIDEO. Andrei Dragu: „Avem mai multă experiență”

„E o situație mai precară la Dinamo. În mare parte este lotul pe care l-au avut și sezonul trecut, în Liga 2. Totuși, trebuie să-i respectăm, va fi un meci de care pe care, iar noi suntem gata pentru victorie, sută la sută. Poate presiunea mai mare este la ei. Dinamo este o echipă de tradiție, care este mereu susținută de suporteri. 

Totuși, nu trebuie să negăm faptul că presiunea rezultatului e și la noi. În momentul în care nu reușești să legi două, trei victorii se simte. Eu am încredere că echipa o să ajungă mai sus și este doar o chestiune de timp”, a spus Andrei Dragu. 

Legat de avantajul cu care ar pleca în fața celor de la Dinamo, Andrei Dragu a comentat:

„Nu vreau să se interpreteze ca superioritate. Dar suntem jucători cu mai mare experiență, am evoluat în prima divizie și cred că aici ar fi plusul de valoare”. 

Nu e de speriat atmosfera din stadion. Din punctul meu de vedere, este o onoare să joci pe un stadion plin de suporteri, fie că ești acasă, fie că ești în deplasare

Andrei Dragu, fundaș FC Botoșani

VIDEO. Victor Dican: „O să fie bătălie pe posesie”

Victor Dican se așteaptă la o atmosferă ostilă din partea dinamoviștilor și crede că formația sa are atuurile necesare pentru un succes cu alb-roșiii.

„Un început greu pentru noi. Dacă ar fi să compar cu anul trecut, după 5 etape eram revelația campionatului și apoi ne-am chinuit, poate anul asta am început mai greu și sper ca la final să urcăm mai sus. 

N-ar trebui să avem deloc emoții cu Dinamo. Clar trebuie să analizăm fiecare adversar și să vedem care le sunt punctele forte și cele slabe. 

O să ne aștepte o atmosferă extraordinară, ținând cont că este o echipă de tradiție. Și-n Giulești a fost la fel și am fost aproape să câștigăm, iar aici mă aștept la același lucru”, a spus Victor Dican pentru GSP.ro. 

Legat de un avantaj moral pe care l-ar putea avea în fața celor de la Dinamo, Victor Dican a comentat:

„Cel mai important considerent este să avem noi inițiativa pe tot parcursul partidei. Și noi, și ei suntem două echipe cărora ne place să avem mingea, reușim să construim. 

O să fie o bătălie pe cine va avea cel mai mult posesia. Și la noi e presiune, dar dacă încet, încet vom face lucrurile corect, ne vom redresa de azi, cu Dinamo”.

Superliga - Etapa 5 / Match Preview Dinamo - FC Botoșani

Citește și alte știri:

A doua zi după dezastrul cu Petrolul, Rapid anunță un transfer de clasă! » Giovanni Becali: „Am dat lovitura”

A pus umărul la promovarea lui Dinamo, și-a păstrat optimismul: „Echipe din zona noastră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează