FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

Botoșani nu are emoții cu UEFA, însă stă cu sufletul la gură pentru viitor: ”Noi am plătit banii ăia, problema e alta”

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2015 09:44

Corpul de Control Financiar al Cluburilor (CFCB), din cadrul UEFA, a deschis o anchetă unde sînt vizate trei cluburi din Liga 1, Astra Giurgiu, ASA Tîrgu Mureș și FC Botoșani cu privire la depășirea termenului de plată a unor datorii către alte cluburi, angajați și/sau taxe către stat.

Finanțatorul clubului botoșănean, Valeriu Iftime, spune că suporterii nu ar trebui să aibă emoții pentru că acele datorii la care se referă UEFA au fost achitate de mult.

Problema ar fi că toate cluburle din Liga 1 trebuie să termine anul cu datorii zero, iar FC Botoșani ar avea nevoie de 500.000 de lei, în două zile, una trecînd deja.

"FC Botoșani nu are nici o emoție cu sancțiunea despre care vorbiți, însă pot fi alte sancțiuni viitoare. Respectiva penalizare era o datorie la nivelul lunii septembrie, dar noi am plătit banii ăia. Problema este să putem plăti banii acum în decembrie, cînd închidem anul financiar, sportiv, că trebuie sa le închidem cu datorii zero. 

Eu am nevoie de 500.000 de lei în doua zile, ca să-i platesc la club. Daca nu reușesc e complicat. Am nevoie de 300.000 de mii de lei ca să pot să deblochez contul, apoi să fac niște plăți", a declarat Valeriu Iftime.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
hmmmm
hmmmm  •  04 Decembrie 2015, 13:34

Probabil ca nu e singura formatie in situatia asta... si mai vorbim de performante...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează