FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cătălin Munteanu a lăsat Dinamo pentru Braşov » Prima reacţie a fotbalistului pentru GSP.RO

Articol de - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 19:41

Cătălin Munteanu şi-a încheiat acordul cu Dinamo, iar roş-albii nu i-au mai prelungit înţelegerea. Nu a durat însă mult pînă să se înţeleagă cu altă formaţie din Liga 1.

Mijlocaşul s-a înţeles cu FC Braşov, acolo unde antrenează Cornel Ţălnar. Munteanu nu a semnat încă acordul cu ardelenii pentru că este în vacanţă, dar totul este o formalitate.

"E o nouă etapă, vreau să facem performanţă. Braşov are o echipă bună", a spus Cătălin Munteanu într-o scurtă declaraţie pentru GSP.RO.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
zecs93
zecs93  •  06 Iunie 2014, 15:22
Postat de sorin.pch pe 06 Iunie 2014, 10:39

si acum o intrabare pt dinamovisti. care credeti ca ar trebui sa fie cuplu de mijlocasi centrali la dinamo?!

Elton si sa mai vina un jucator, poate la fel cum era Djakaridja Kone sau macar la nivelul lui N'Doye !!!

explorer21
explorer21  •  06 Iunie 2014, 12:36
Postat de reddogsv pe 06 Iunie 2014, 10:18

Uite unul care e mai prost decat prevede legea! Se spune padoc ,,Loc îngrădit într-o pășune, rezervat pentru unele animale domestice; teren împrejmuit și amenajat în mod special, în apropierea grajdurilor, destinat întreținerii și mișcării animalelor domestice în aer liber. ♦ Spec. Loc îngrădit lângă boxa unui cal de curse sau lângă un hipodrom, unde sunt lăsați în libertate sau plimbați caii, înainte de alergări. Dar nah...stelistul nu e stelist destul daca nu e si fudul!

stelist prost= pleonasm

sorin.pch
sorin.pch  •  06 Iunie 2014, 10:39

si acum o intrabare pt dinamovisti. care credeti ca ar trebui sa fie cuplu de mijlocasi centrali la dinamo?!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează