FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce i-a zis Florentin Matei lui Becali, imediat după semnarea contractului: "M-a rugat să nu mai spun, că nu vrea lumea să știe"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 21:28

Florentin Matei (25 de ani) a fost astăzi prezentat oficial la FCSB. Gigi Becali a scos la iveală discuția avută cu fotbalistul imediat după semnarea contractului.

"Teja va  juca 4-4-2, dar pe atac sistemul se va transforma în 4-3-3. Mi-a spus MM Stoica că Matei este bombă, exact ce îmi place mie. Driblează, are atitudine.

Nu-mi mai aduc aminte ce a fost acum 7 ani, mi-a spus și el că «nea Gigi, să știți că ați spus că nu voi ajunge fotbalist», dar mi-a adus aminte și că i-am făcut salariul de 3.000 de euro când era copil de 14 ani, că aveam încredere în el. Apoi am cerut 75.000 de euro când a plecat. Eu nu mai țineam minte! Dar, dacă i-am mărit salariul la 14 ani, înseamnă că aveam încredere.

M-a rugat să nu mai spun salariul lui că nu vrea lumea să știe. Oricum, nu are un salariu mare", a declarat Becali la TV Digi Sport. 

15.000 €pe lună e salariul lui Matei la FCSB

Vezi și: 

EXCLUSIV ȘOC în mercato: doi titulari de la Dinamo, propuși la "pachet" lui Becali! Gigi confirmă informația GSP + reacția dinamovistului David

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
capca1
capca1  •  10 Ianuarie 2019, 08:15

Clar, dacă l-a rugat să nu spună, cu prima ocazie Becali o va face, că așa e el, ce ,vreți să se îmbolnăvească de cancer la limbă ?! Acuma, Fl. Matei îi place mult, este ceea ce vrea el...după un meci slăbuț iar o să revină să spună că, așa cum a zis el, Matei nu va ajunge fotbalist ! Nimic nou sub soare, inclusiv obstinația cu care promovați această nulitate în presă !

ion_palnie
ion_palnie  •  09 Ianuarie 2019, 22:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  09 Ianuarie 2019, 22:01

I-a spus MM de Matei ca e bomba :))) Pai..MM nu i-a spus si de Vlad ca e Messi al portarilor ? :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează