Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 februarie 2012 18:41

De ce este Gazeta Sporturilor un produs de calitate? Pentru că furnizăm zilnic, în ediţia tipărită sau pe gsp.ro, zeci de articole scrise de cei mai buni jurnalişti de sport din România şi opinii ale celor mai apreciaţi editorialişti din presa sportivă.

Într-o lume apăsată de negativism, lucrurile cu adevărat valoroase pot părea surclasate de viteza în care se derulează sportul şi ştirile din actualitate. De aceea vom aduna într-un singur loc, în fiecare seară, cele mai bune articole din Gazetă şi de pe gsp.ro, articole care duc mai departe ideea de presă de calitate.

 

Iată cele mai bune 10 articole din Gazeta de azi:


1. În faţa unui nou asalt de zăpadă, sportivii în vîrstă îşi amintesc de iarna cumplită a anului 1954. "Ieşeam pe geam, nu pe uşă. Aveam 1,80 metri şi zăpada era mai mare ca mine. Îmi amintesc şi acum de tancurile pe străzi. Cînd apărea tancul, venea pîinea!", rememorează Nicolae Mărăşescu.
CITEŞTE AICI poveştile unei ierni de coşmar

 

2. Hagi împlineşte duminică 47 de ani. Cel mai mare fotbalist al României şi-a deschis inima pentru cititorii Gazetei şi vorbeşte despre proiectele sale actuale şi viitoare, despre cum s-a schimbat în timp ca om şi despre pariurile sale la "naţională".
CITEŞTE AICI un super-interviu cu Hagi.

 

3. Gazeta Sporturilor este o dezbatere liberă şi spectaculoasă despre sport. Chiar în paginile ziarului, în aceste zile s-a purtat o controversă delicată între Traian Ungureanu şi Radu Cosaşu. TRU a scris că "o finală care se termină cu Djokovici sîngerînd prin pantofi şi cu Nadal destructurat nervos şterge orice referinţă la sport ca distracţie. Corectitudinea politică e pe cale să anihileze măreţia simplă a sportului".
CITEŞTE AICI răspunsul maestrului Cosaşu.

 

4. Dacă ar fi trăit, Cătălin Hîldan ar fi împlinit azi 36 de ani. "Unicul căpitan", în memoria căruia roş-albii au retras tricoul cu numărul 11, a devenit simbolul dăruirii totale pentru culorile clubului. 
CITEŞTE AICI o poezie emoţionantă scrisă de un fan al lui Dinamo pentru Cătălin Hîldan

 

5. Una dintre marile enigme ale fotbalului modern se dezleagă după 14 ani. Înaintea finalei CM 1998, Ronaldo a fost la un pas de moarte, spune un medic celebru!
CITEŞTE AICI despre momentele crunte prin care a trecut marele Ronaldo

 

6. Suporterii se ataşează repede de fotbalişti devotaţi şi civilizaţi. Portughezul Geraldo Alves i-a cucerit pe fanii Stelei, care pun presiune pe conducere să nu-l cedeze pe stoper la FC Vaslui.
CITEŞTE AICI un articol despre dilemele Stelei şi ale lui Geraldo

 

7. Măcelul din Egipt, 79 de morţi la Port Said, are conotaţii politice. Mărturiile adunate după tragedie vorbesc un act terorist premediat!
CITEŞTE AICI un articol despre răfuiala politică pe stadioanele din Egipt

 

8. Experienţă sau entuziasmul tinereţii? Aceasta este întrebarea care-l chinuie pe orice antrenor. Steaua transferă de zor puşti, Dinamo mizează pe fotbalişti trecuţi prin multe bătălii. Cine va cîştiga? 
CITEŞTE AICI o analiză pe tema strategiilor abordate de granzii Ligii 1

 

9. Liga 1 continuă să atragă fotbaliştii străini ca un magnet. Dar cîţi sînt cu adevărat de valoare, cîţi merită să ia locul unui talentat junior autohton?
CITEŞTE AICI un top al celor mai valoroşi străini transferaţi în această iarnă de echipele româneşti.

 

10. Iarna are posesie a la Barcelona, dar totuşi ţara nu se-nchide. Mai e loc de distracţie şi de relaxare, la o competiţie de snowboard sau la un film bun, la cinema!
CITEŞTE AICI un ghid complet: "Ce facem în week-end?"

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”