FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 3-1

CFR CLUJ - DINAMO 3-1 // Cornel Dinu contestă o decizie a lui Bratu: "Nu înțeleg ambiția de a folosi acest jucător" » Analiza lui "Mister" după înfrângerea de la Cluj

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2018 23:50

Cornel Dinu, fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a comentat înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul CFR-ului, scor 1-3. "Mister" critică decizia lui Bratu de a-l titulariza pe atacantul Mircea Axente (31 de ani). 

"Nu înțeleg ambiția de a-l tituariza pe Axente, care nu e atacant. A marcat un gol, dar nu știu dacă va mai face asta vreodată. Remarc și absența lui Hanca. Trebuie să menții un apetit ofensiv și să creezi probleme. 

Ambele echipe au jucat mai rapid, dar, din păcate, la Dinamo a intervenit din nou nesiguranța defensivă. E nepermis ca Țucudean să fie privit de 4 fundași și să nu intervină nimeni. Trebuie atitudine, nu expectativă, fundașii au fost spectatori. Apoi, pe lipsa de experiență a lui Olteanu și a lui Ciobotariu, s-au mai luat goluri.

Dinamo a avut o singură ocazie, cea de la gol, în care oricum e hazliu ce a făcut apărarea CFR-ului. Dinamo trebuia să joace dezinvolt, să facă spectacol și poate ar fi câștigat dacă ar fi avut curajul să atace defensiva destul de rigidă a CFR-ului", a spus Dinu, la TV Digi Sport. 

1 gol 
a reușit Mircea Axente de la venirea la Dinamo, chiar în derby-ul cu FCSB, 3-3

10 goluri
a primit Dinamo în 5 etape, echipa lui Bratu având cea mai modestă defensivă 

Vezi și:  Concluziile lui Bratu după înfrângerea dureroasă de la Cluj: "Am fost trădați de acest lucru"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
calinescu_
calinescu_  •  20 August 2018, 20:07

D-NU VINU ...!!!! NU AXENTE E PROBLEMA .....!!!! BRATU E PROBLEMA ...!!!! NU ATAKUL E PROBLEMA LA DINAMO , APARAREA E PROBLEMA ...!!!!! EU I-AM DAT SI SOLUTIA LUI BRATU CARE ESTE 3-5-2....!!!! IATA SI 11 CASTIGATOR: PENEDO (DE NERECUNOSCUT) ;----- GRIGORE ; POPESCU ; KATZICAS ;-- HANKA ; MAY ; GOMELT ( DUDEA) ; NISTOR ; SORESCU ; ---D.POPA ; MOLDOVEANU ; 3-5-2 ESTE FORMULA OPTIMA PENTRU ACTUALA STRUCTURA A LOTULUI ...!!!!

chris_bu67
chris_bu67  •  20 August 2018, 16:09

Nu se va putea face nimic bun cu această nenorocire de patron

2177138759236738
Bogdan Pbl  •  20 August 2018, 15:29

Io zic sa nu ne facem mari iluzi atita timp cit este patron la club unu care nu are nici cea mai.mica intentie sa faca performanta Daca investitiile sunt ca ale unui club din liga a 4 ce sanse avem sa luam titlu in conditiile in care alte cluburi baga ceva milioane in fotbalisti

Vezi toate comentariile (14)
Comentează