FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // NOTE GSP Ei sunt „repetenții” lui Becali: 5 jucători au avut evoluții catastrofale la Cluj + cine a fost omul meciului

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 08:00

CFR Cluj - FCSB 1-0, derby-ul Ligii 1, a lăsat din nou de dorit, așa cum se întâmplase și în precedentele întâlniri directe. Campioana a dat lovitura în final, prin Vinicius, într-o partidă în care roș-albaștrii n-au avut nici măcar un șut pe spațiul porții lui Arlauskis.

Fără șut pe poartă timp de 90 de minute, FCSB a părut o echipă complet debusolată, la chiar prima apariție oficială din 2020. Impresia proastă lăsată de roș-albaștri a fost accentuată și de evoluțiile slabe ale unor jucători cheie.  

Florinel Coman și Florin Tănase, două dintre principalele pericole din atac, au jucat dezamăgitor. Ambii au primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor, primul fiind criticat de Gigi Becali după ce a acuzat arbitrajul lui Istvan Kovacs. 

Tot 4 a primit și Bogdan Planic, cel care și-a lăsat colegii în „10” și a fost eliminat la faza din care s-a născut golul lui Vinicius. Olimpiu Moruțan, o altă țintă a patronului Gigi Becali, a primit tot 4.  

Dragoș Nedelcu, cel mai slab de pe teren

Totuși, cea mai mică notă a partidei a fost primită de Dragoș Nedelcu. Mijlocașul a părut dezorientat pe toată durata celor 90 de minute, n-a fost nici pe departe elementul de legătură dintre defensivă și atac, încununându-și prestația dezastruoasă cu pasa greșită din care a rezultat eliminarea lui Planic.  

Vinicius, eroul lui CFR Cluj  

Din tabăra campioanei, cel mai bun jucător a fost brazilianul Vinicius, cel care l-a lăsat mască pe Bălgrădean cu șutul său letal din minutul 79. 

Damjan Djokovic și Ciprian Deac au fost alți doi jucători care s-au evidențiat din echipa lui Petrescu. Activi în atac și mereu cu intenția să destabilizeze apărarea lui Vintilă, cei doi au fost recompensați cu nota 7 de jurnaliștii Gazetei.  

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // NOTE GSP Ei sunt „repetenții” lui Becali: 5 jucători au avut evoluții catastrofale la Cluj + cine a fost omul meciului

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției 

Istvan Kovacs și asistenții au primit 7

Istvan Kovacs, arbitrul criticat de Florinel Coman pentru eliminarea lui Bogdan Planic, a primit nota 7, la fel ca toată brigada sa. 

+19 FOTO
  • foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

VIDEO //  CFR Cluj - Damian Djokovic e sincer: „Estetic, meciul nu a arătat prea bine”

Vezi și: 

Gigi Becali, intervenție devastatoare! A distrus 5 jucători de la FCSB și nu l-a menajat nici pe Vintilă: „De 15 ani n-am văzut așa ceva! N-avem cum să luăm titlul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
stoichkov9
stoichkov9  •  03 Februarie 2020, 16:36
Postat de Soos Vilmos pe 03 Februarie 2020, 16:11

Se pare ca acest traian a vazut alt meci decit cel jucat pe teren.

Traian aka.Antonberom e din alt film

983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Februarie 2020, 16:11
Postat de Traian Pavelescu pe 03 Februarie 2020, 11:38

Meciul in rezumat: la Steaua echipa făcută prost, schimbări idioate, joc haotic, confuz, dictat de stilul chinuit, inestetic, impus de Petrescu! Agravante: teren groaznic pe care nu prea se putea pasa pe jos ci doar bubui pe sus, adică exact stilul obosit al kolosvar1907; decizie controversata de eliminare a lui Planic; șut incredibil prins de mormolocul Vinucius, probabil nu a mai dat in viața lui un gol cu șut din afara careului! In plus Steaua avea la sfârșitul meciului 5-6 jucatori sub 22 ani, in timp ce Dan penalty l-a scos pe Itu și l-a băgat pe hoban! Cam asta a fost un meci urat, slab, demn de un fotbal ruinat, corupt, fără viitor!

Se pare ca acest traian a vazut alt meci decit cel jucat pe teren.

514091889218839
Mihai Buzea  •  03 Februarie 2020, 13:11

*** *** se bucură de zici ca au luat campionatul. Vedeti-va de sărăcia voastră de echipa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează