FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // Alexandru Chipciu și declarația care aprinde derby-ul din „Gruia”: „Voi juca de parcă ar fi ultimul meci pe acest pământ”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 20:40

Alexandru Chipciu, 31 de ani, e pregătit pentru duelul de duminică seara cu FCSB, nimeni alta decât fosta sa echipă. Cel mai important transfer al campionei le-a făcut o promisiune fanilor „feroviarilor”. 

„E un meci aparte, am jucat mulți ani acolo. Dar au trecut mulți de când am jucat pentru ei. E un meci important pentru CFR, vrem să câștigăm campionatul.

Șansele sunt mai mari să nu joc decât să joc. Am venit târziu la pregătire,trebuie să mă adaptez, să mă acomodez la stilul de joc al echipei. Dacă voi intra, voi juca de parcă ar fi ultimul meci pe acest pământ pentru mine”, la TV Digi Sport. 

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

Match Preview CFR Cluj - FCSB

Vezi și: 

CFR CLUJ - FCSB // Impuls pentru derby! Jucătorii lui Dan Petrescu, luați prin surprindere de propria conducere: „Unora nu le venea să creadă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
andrei.f
andrei.f  •  01 Februarie 2020, 16:48

Chipciu vorbeste mult, fotbal putin. Fosta-i lele cand ai fost !

raikkonen80
raikkonen80  •  01 Februarie 2020, 16:35
Postat de super_poison pe 01 Februarie 2020, 10:56

CFR Cluj vs FC FCSB 5-0 (Chipciu, Manea, Vinicius, Camora, Omrani)

CFR vs FCSB 4-19-14. Poti sa pleci din punctul asta cu predictiile....nu sa dai in carti.

superdorex
superdorex  •  01 Februarie 2020, 15:32
Postat de napocarrepublic pe 01 Februarie 2020, 10:08

Rupe -i Chipciule....

Vise taica...vise!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează