FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI

Patronul lui Sepsi a izbucnit în direct, după o nouă înfrângere: „Sub orice critică! Nu știu ce e în capul lor” + „Sper să mai putem juca în Liga 1”

Laszlo Dioszegi / Captură GSP Live +49   FOTO
Laszlo Dioszegi / Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 23:21 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 00:17

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, și-a criticat în termeni duri jucătorii, la scurt timp după finalul meciului cu CFR Cluj, pierdut de covăsneni cu 0-2.

Finanțatorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe nu și-a putut masca nemulțumirea după un nou eșec al echipei sale. Deși la începutul sezonului vorbea despre play-off și cupele europene, Dioszegi se teme că echipa lui ar putea retrograda. Formația lui Bergodi ocupă locul 14, cel de „baraj”.

Laszlo Dioszegi, tunete și fulgere: „Am jucat sub orice critică! Nu știu ce e în capul jucătorilor”

„N-a avut loc șocul dorit. Echipa a jucat mai mult decât slab, chiar foarte slab. În repriza a doua am jucat sub orice critică. Eu nu găsesc explicații. Cred că nu mai prindem niciodată CFR Cluj atât de slabă. Trebuie să avem încredere în Bergodi. Dacă n-aveam încredere, nu îl aducem. 

Ne gândeam la play-off, acum ne gândim să nu retrogradăm. Eu nu găsesc explicații. Pur și simplu, s-a prăbușit echipa după etapa a treia. Putem să spunem liniștiți că nu mai jucăm nimic. Am fi ipocriți acum dacă am mai vorbi de play-off. Nu știu ce e în capul jucătorilor, probleme n-ar trebui să existe. Nu recunosc echipa!

Sper să mai putem juca doi-trei ani în prima ligă”, a declarat Laszlo Dioszegi, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Secretele celei mai bune defensive din Liga 1: „E o plăcere să-i vezi jucând, cred că intră în play-off”
FC ARGEȘ
Secretele celei mai bune defensive din Liga 1: „E o plăcere să-i vezi jucând, cred că intră în play-off”
+45 FOTO

CFR Cluj - Sepsi 2-0. Dan Petrescu nu se predă! 

„Feroviarii” nu aveau amintiri tocmai plăcute de la ultimul meci direct. Sepsi câștigase în Gruia în primăvară, însă covăsnenii sunt de nerecunoscut față de acea perioadă. Degringolada din jocul echipei nu s-a schimbat nici după venirea lui Bergodi, astfel că CFR a avut de îndeplinit o simplă formalitate. 

Campioana a deschis scorul în minutul 24, prin Rachid Bouhenna, algerianul marcând cu capul în urma unei faze fixe executate de Deac. 

Victoria a devenit o certitudine în minutul 53, când „veteranul” Emmanuel Culio a înscris primul gol de la revenirea în Ardeal. Argentinianul a executat slab un penalty, însă mingea a ricoșat norocos din Niczuly, iar faza s-a încheiat cu gol.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - Sepsi 2-0

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Discurs dur după CFR Cluj - Sepsi 2-0: „Arătăm foarte rău, ne facem de rușine!”

CFR Cluj - Sepsi 2-0. Dan Petrescu nu se predă! Campioana se distanțează din nou față de Craiova și FCSB. Clasamentul actualizat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
dora
dora  •  26 Octombrie 2021, 08:59

Ăștia la fel de prost jucară ca pe vremea fostului antrenor...măcar ăla scotea egaluri...ăsta merge din înfrângere în înfrângere !

bjk86
bjk86  •  26 Octombrie 2021, 08:22
Postat de corectu pe 26 Octombrie 2021, 07:52

Ar fi bine să retrogradeze Clincenii și Sepsi,echipe aservite CFR-ului.Cum joacă Sepsi cu FCSB(STEAUA) cu o dăruire ieșită din comun(de ce a fost schimbat Grozavu?) și cum joacă cu CFR? Clincenii la fel.

Pai si cu alea aservite fcsb-ului, ce facem? :))

corectu
corectu  •  26 Octombrie 2021, 07:52

Ar fi bine să retrogradeze Clincenii și Sepsi,echipe aservite CFR-ului.Cum joacă Sepsi cu FCSB(STEAUA) cu o dăruire ieșită din comun(de ce a fost schimbat Grozavu?) și cum joacă cu CFR? Clincenii la fel.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează