FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 0-1

Mihai Teja, după ce a dus-o pe FC Botoșani pe primul loc în Liga 1: „Dumnezeu a fost cu noi azi”

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 20:41 / Actualizat duminica, 14 august 2022 21:19

CFR Cluj a fost învinsă de FC Botoșani, scor 0-1, în etapa cu numărul 5 din Liga 1. Mihai Teja (43 de ani) a reacționat, după ce echipa lui a urcat pe primul loc.

Deși a câștigat, Teja recunoaște că echipa lui a avut noroc în meciul cu CFR, în care elevii lui Petrescu au ratat numeroase ocazii de gol.

O repriză catastrofe, o repriză zmei! Roș-albaștrii au întors-o pe Chindia în 10 minute, pentru prima victorie a sezonului în Liga 1
FCSB - Chindia 3-2
O repriză catastrofe, o repriză zmei! Roș-albaștrii au întors-o pe Chindia în 10 minute, pentru prima victorie a sezonului în Liga 1

Mihai Teja: „A fost o zi proastă pentru ei și o zi foarte bună pentru noi”

„Au avut o mulțime de ocazii. La ei nu a fost să intre, a fost o zi proastă pentru ei și o zi foarte bună pentru noi. Am avut noroc, am avut câteva acțiuni pe contraatac în care am dat și un gol. A fost normal după să ne apărăm, să schimbăm sistemul. 

Ne-au pus sub presiune foarte mult, și-au dorit să dea gol, nu au avut noroc, mulțumim lui Dumnezeu că astăzi a fost cu noi. Vreau să-mi felicit băieții. Au făcut un meci bun, au avut determinare, au alergat, chiar dacă nu am avut posesia. Ei sunt o echipă bună, le urez multă baftă joi, să se califice mai departe, știu că ăsta e obiectivul principal. 

Băieții mei au înțeles că numai prin muncă se pot obține performanțe, se antrenează foarte bine. E un grup unit, mă bucur că sunt aici cu ei”, a declarat Teja la Orange Sport.

Vrem să devenim mai buni, încă nu jucăm ceea ce îmi doresc. Mă bucur că avem un meci intens cu FCSB, vine un meci bun. Trebuie să facem un meci bun acasă în fața suporterilor.

- Mihai Teja, antrenor FC Botoșani

VIDEO Petrescu despre transferul neașteptat de la CFR: „Era nefericit, și-a dorit să plece”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Victor Angelescu a confirmat interesul Rapidului pentru Florinel Coman: „A fost o întrebare” + Ce se întâmplă acum

MM Stoica a analizat unul dintre transferurile de la Rapid: „A fost adus pentru deliciul tribunelor, dar pe mine nu mă dă pe spate”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
Dana.Matei
Dana.Matei  •  17 August 2022, 17:38

Eu cred că ați avut și arbitrii de partea voastră, domnule antrenor Teja

traian_v
traian_v  •  15 August 2022, 04:01

Meciul Botosani - FCSB l-am mai vazut !!! ;)

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  14 August 2022, 22:32

Mare anyrenor si Teja asta))) un alt fabricat de Stoichita care la varsta lui a bifat aproape jumate din echipele din liga mamaliga. Cu Dumnezeu in echipa e simplu de jucat. A preluat o echipa asezata de altul si culege roadele. Pana se ca vedea mana lui de antr3nor trebuie sa se lase)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează