FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 3-1

FOTO „Cine îți dă voie?!” » Două secvențe din CFR - Farul au provocat stupoare și hohote de râs în studio: „Ce faci, bă, băiatule, iei pătura? Las-o în...”

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 10:49 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 11:24

După CFR Cluj - Farul 3-1, două momente petrecute în partida din Gruia au stârnit amuzamentul general în studioul Orange Sport. 

La începutul meciului, Vasile Mogoș, fundașul dreapta al lui CFR Cluj, a intrat pe teren cu fiul său, de doar un an și jumătate.

La OrangeSport, în emisiunea „Minutul 91”, moderată de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, Basarab Panduru, Constantin Zotta și Bogdan Cosmescu au criticat decizia internaționalului român. Ulterior, s-au amuzat pe seama secvențelor inedite.

FOTO. Vasile Mogoș, cu fiul de numai un an și jumătate pe teren

+13 FOTO

Dan Udrea: „Îl vedem pe Mogoș. M-am interesat, e copilul lui. E ok?” 
Constantin Zotta: „Sincer, e prima oară când văd.” 
Dan Udrea: „M-am gândit mult. Eu nu am mai văzut așa ceva.” 
Constantin Zotta: „E frumos, să-i trăiască!”

Basarab Panduru: „Dar nu are treabă una cu alta.” 
Constantin Zotta: „Nu are treabă.” 
Basarab Panduru: „Ce cauți cu el? Cine îi dă voie?” 
Dan Udrea: „Chiar nu înțeleg.” 

Basarab Panduru: „Ce e asta? Cine îți dă voie? Cum adică?” 
Bogdan Cosmescu: „Poate eu vreau să vin cu fratele meu...” 
Basarab Panduru: „Poți să vii cu cine vrei. Îl ții în cârcă. Vii cu cine vrei, cu mama, cu tata. Prima dată credeam că e o jucărie. Ți se pare că e ceva de pluș.” 
Dan Udrea: „Așa mi s-a părut și mie.” 

Basarab Panduru: „Am crezut că e ceva ce îi poartă lui noroc.” 
Constantin Zotta: „Dar mai e ceva important. Unde e concentrarea lui?”
Bogdan Cosmescu: „Poate asta îl ajută.” 
Basarab Panduru: „De ce nu vii cu bunica? Poate îl ajută bunica. Sau cățelul, purcelul. Așa ceva... Trebuie luate măsuri.” 
Dan Udrea: „Eu nu îmi aduc aminte de așa ceva înaintea unui meci.”

Basarab Panduru l-a ironizat pe Luca Mihai după CFR Cluj - Farul

Al doilea moment s-a petrecut în finalul meciului. În minutul 90, CFR Cluj l-a introdus pe mijlocașul central Luca Mihai (20 de ani). Iar un detaliu l-a surprins pe Basarab Panduru. Jucătorul clujenilor purta mănuși, deși în termometre se înregistrau 12 grade.

+7 FOTO

„Cu mănuși la 35 de grade... Păi mâine sau poimâine, când o să fie frig ce faci, mă? Iei pătura în cap și intri cu ea pe teren? Ce faci, bă băiatule? 

Cum, mă, cu mănuși? Lasă-o în... Nu ai, mă, cum, copilule! Te bagă să joci și tu îți pui căciulă și mănuși. Hai, mă, ce naibii! Sunt -25 de grade. Căciulă îi trebuia... Am greșit noi”, a spus Basarab Panduru.

VIDEO Karlo Muhar, bucurie de nedescris după golul marcat în CFR Cluj - Farul

Citește și:

Gică Popescu vrea să schimbe legea privind banii publici în sport » Propunerea semnată de toate cluburile a ajuns pe masa premierului Marcel Ciolacu

Gigi Becali îi bate obrazul lui Victor Pițurcă: „Ar trebui să-i fie rușine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
cj666
cj666  •  31 Octombrie 2023, 19:37
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 31 Octombrie 2023, 13:35

Astia din gasca lui udrea sunt ca trepadusii lui gadea de la antena3 unde se adunau sa povesteasca povesti despre nimic dar cu gravitate maxima si burtiere colorate. Ce sa faca si ei? Daca au tematica sa faca misto de CFR, o fac fara probleme. Cam la asta se reduce calificarea si priceperea lor. Pentru informarea lor: azi e ziua lui Mogos si probabil copilul ala e un motiv de bucurie imens pentru familia lui, poate chiar si bunica…. Despre Luca: din studioul fecesebe nu se simte temperatura si nici vantul de la nivelul gazonului din Gruia. Probabil unui copil precum Luca Mihai ii era frig, asa cum si noua spectatorilor, spre finalul meciului ne-a fost frig. Ce sa mai zici? Doar…. CFR - VICTORIE !!!!

Cei de la meteo incurajeaza sudistanul sa creada ca Romania incepe si se termima la ei in saracie. Habar n-au ca in Ardeal vremea nu e ca la ei.

canad
canad  •  31 Octombrie 2023, 19:25

Domnu Panduru, daca sunteti asa de bun incat CFR nu joaca nimic doar face puncte, nu intelegeti nimic din jocul acestei echipe, ...bla bla bla, domnule. uite eu sunt de partea dumitale (adica nici eu nu inteleg prea multe - sunt inginer nu inspector in fotbal) si va rog iesiti la interval, luati o echipa si duceti-o in liga campionilor, faceti-o sa joace in stil pandurian si castigati la 5 goluri diferenta fiecare meci samd...eu nu sunt cfr ist doar clujean, dar atata tupeu pateurizat cu nostalgie rautacioasa nici ce sa mai vezi... bine ca nu se intampla mereu adica in numarate randuri mai dispare umbra si de pa bulevardul dumitale, ba chiar se incalzeste....succes

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  31 Octombrie 2023, 14:23
Postat de ionica007 pe 31 Octombrie 2023, 12:17

Pan aramele s-au gandit sa faca caterinca de crasma ieftina intr-un studio TV. Oricum, un studio obscur al carui rating cred ca este aproape de zero. Cu asemenea ***, nici nu e de mirare ca nici naiba nu urmareste acest post. Pot sa dea mana cu Banciu, sunt de aceeasi categorie... Ma intreb totusi, cine naiba-i tine pe astia in serviciu si-i mai si plateste?! Fiindca in mod normal, la valoarea lor, cred ca isi platesc din buzunar aparitiile...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează