FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - BOTOȘANI 1-1

Jucătorul care a marcat cu mâna: „Asta e, se întâmplă în fotbal”

Academica Clinceni - FC Botoșani 1-1 | Juan Bautista Cascini, 24 de ani, jucătorul ilfovenilor care a marcat cu mâna în minutul 77, vrea să revadă faza.
Academica Clinceni - FC Botoșani 1-1 | Juan Bautista Cascini, 24 de ani, jucătorul ilfovenilor care a marcat cu mâna în minutul 77, vrea să revadă faza.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 22:46

Academica Clinceni - FC Botoșani 1-1 | Juan Bautista Cascini, 24 de ani, jucătorul ilfovenilor care a marcat cu mâna în minutul 77, vrea să revadă faza golului.

Toate detaliile despre Clinceni - Botoșani, AICI!

„Am întâlnit două echipe foarte puternice în ultima vreme și cred că ne-am descurcat. În repriza a doua ei au avut un om mai puțin, a fost mai ușor pentru noi. Nu știu dacă e un punct norocos, prima repriză a fost echilibrată, iar noi am jucat mai bine în repriza secundă. 

Nu pot să spun dacă am marcat cu mâna, trebuie să văd faza din nou. Fundașul a atins primul mingea. Dacă am atins-o cu mâna, arbitrul a făcut o greșeală, se întâmplă în fotbal”, a declarat Cascini la final.

Jucătorul care a marcat cu mâna: „Asta e, se întâmplă în fotbal”

Probabil deranjăm pentru că suntem acolo sus. Au început cu niște chestii pe care toată lumea le vede
Mihai Roman, extremă FC Botoșani

Cadouri de la Flueran » Academica Clinceni „smulge” un punct din meciul cu FC Botoșani

Ionuț Chirilă a pășit pe gazon ca pe un podium de modă. Cu haine de fițe cumpărate de la Monte Carlo, ceas de mii de euro, dar și ceva accesorii colorate la încheieturile mâinii. Înainte de meci le explicase jucătorilor care-i treaba cu „forța colectivă”, „tacticizarea până la paroxism” și situația "blocului funcțional".

Antrenorul de 55 de ani i-a scos la tablă pe Moulin, Cascini sau Omoh, care au trebuit să priceapă repede cum au loc "atacurile poziționale în condiții de adversitate în spații mici", dar și cum se "construiește cu migală și inteligență".

Cu săpun pe mănuși și fundași adormiți

Azi, Chirilă a început în 4-2-3-1, iar jucătorii știau că la ordinul "magicianului" totul se schimbă într-un 4-5-1. Sau dacă echipa ajunge în 4-4-2, la semn se transformă în 3-5-2. Doar că "schimbarea totală a jocului se face cu jucători polivalenți". 

Îi are Clinceniul? Ei, bine, nu! Planurile și explicațiile sofisticate n-au nicio valoare. De doar 14 minute a avut nevoie Dawa pentru a deschide scorul. Corner bătut de M. Roman, lovitură de cap al lui Papa de lângă Cascini, respinsă de portar, fix în picioarele fundaşului central, care n-a iertat. 0-1! 

Atacuri poziționale fără oameni care să le facă, fundași care dorm pe ei și un portar cu săpun pe mănuși. Cam asta are Clinceniul care n-a mișcat până în minutele de prelungiri. Amorim i-a pasat cu călcâiul lui Pârvulescu (45+1), care a reluat din prima spre poartă, dar Racoviţan a blocat la timp mingea. Pauză.

Doar în zece le-a ieșit

La reluare situația s-a schimbat radical, surprinzător. Botoșaniul a dispărut din joc, iar De Amorim (52) a vrut să arate că se poate! A prins un șut puternic de la distanță, dar nu prinde și poarta lui Pap. Șansa ilfovenilor a reprezentat-o eliminarea gratuită a lui Edjouma (57). U

Un fault ușor l-a făcut pe arbitrul Fluerar să-l trimită la vestiare. A fost momentul când moldovenilor le-a fost confiscată busola, iar ilfovenii au preluat conducerea parcă ca într-un simulator de mașini de curse. 

Pap a tremurat serios de mai multe ori, dar n-a mai avut ce să facă când Cascini (77) a adus egalarea, deviere din șutul în forță a lui Moulin. Și-aici greșeală de arbitraj! E henț la Cascini pe care Flueran nu l-a văzut!

Jucătorul care a marcat cu mâna: „Asta e, se întâmplă în fotbal”

Marius Croitoru își arucanse haina de pe el de nervi și a început să se certe cu "centralul", Chirilă urla din ce în ce mai tare, iar ultimele minute au fost ca într-un mountain rousse. Faulturi multe, framentări ale jocului, dar eliminarea lui Edjouma și-a spus cuvântul.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Noul stadion din Liga 1 a fost omologat: „Ne vedem pe 15 octombrie”

ADIO de coșmar » Mutu s-a faultat singur: „Doar pe mine mă vedeți?! Nu înțeleg!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
dinamo100
dinamo100  •  05 Octombrie 2021, 12:29

Intotdeauna vedeti numai raul si samanta de scandal. Rezultatul e unul echitabil, nici Botosani nu a aratat mare lucru.

leu.mr
leu.mr  •  05 Octombrie 2021, 09:09
Postat de ha_por_la pe 05 Octombrie 2021, 00:59

DE CE A CAZUT AZI RETEAUA-FAKEBOOK-MESSENGER-INSTAGRAM-WHATSAPP? CAUTATI PE YOU TUBE -PANDORA PAPERS- CARE A EXPLODAT IERI IN TOATA LUMEA... CURAJ

Au cazut retelele de "tembelizare" ? Who cares ?

leu.mr
leu.mr  •  05 Octombrie 2021, 09:08

"Nu pot să spun dacă am marcat cu mâna, trebuie să văd faza din nou." :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează