FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - FC BOTOȘANI 1-1

Ce a declarat Ionuț Chirilă după primul punct câștigat cu Academica Clinceni + cum explică greșeala uriașă de arbitraj: „Trebuie să fii inteligent”

Ionuț Chirilă / Captură GSP Live
Ionuț Chirilă / Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 23:08 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 23:11

Academica Clinceni - FC Botoșani 1-1. Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul ilfovenilor, a obținut primul punct pe banca echipei pe care a preluat-o în urmă cu două săptămâni. Tehnicianul a explicat ce aspecte din joc l-au mulțumit în partida din Ștefan cel Mare.

„Am construit atacuri poziționale gândite în terenul Botoșaniului. Sunt mulțumit că am crescut față de meciul cu FCSB. Sper să creștem și mai mult în jocul de la Craiova. Sunt foarte mulțumit că avem meciuri tari. Condițiile de adversitate impuse de echipele din vârful clasamentului ne fac să observăm unde suntem. Dacă echipa aceasta ar fi jucat ca în aceasta seară cu Mioveni, Târgoviște, Dinamo și celelalte echipe accessibile, acum aveam 13-14 puncte lejer. 

Am mai spus-o și în meciul trecut. Nu avem vârfuri de atac. Improvizăm. Omoh și Gavra sunt playmakeri. Am jucat aceste două meciuri fără atacanți. Nu comentez arbitrajul. Trebuie să fim inteligenți. Le-am spus jucătorilor că îi amendez dacă protestează. Cu cât protestezi mai mult, cu atât îl enervezi mai mult pe arbitrul respectiv. Eu nici nu văzusem că a înscris Cascini, la ce îmbulzeală era acolo”, a spus Ionuț Chirilă, la Look Sport+.

Jucătorul care a marcat cu mâna: „Asta e, se întâmplă în fotbal”
CLINCENI - BOTOȘANI 1-1
Jucătorul care a marcat cu mâna: „Asta e, se întâmplă în fotbal”

Ionuț Chirilă: „Această echipă trebuie să devină exponenta fotbalului-spectacol”

Această echipă trebuie să devină exponenta fotbalului-spectacol. Când vom avea doi atacanți, vom urca frumos. Avem nevoie de șase luni, am mai spus-o. 

Am presat foarte mult în meciul de azi, dar sunt mulțumit cu acest rezultat. Lucrurile frumoase se fac cu sacrificii și merită să ne sacrificăm în continuare pentru a deveni o echipă puternică. Trebuie să practicăm un fotbal curat, asta e menirea noastră”, a declarat Ionuț Chiriță, la Look Sport+. 

Faze incredibile în Liga 1! Decizii catastrofale de arbitraj: „Penibil, jenant!”

Malcom Edjouma (24 de ani), mijlocașul moldovenilor, trebuia eliminat în prima repriză. Arbitrul Viorel Flueran l-a trimis la cabine în partea secundă pentru un fault inexistent!

  • minutul 14: Edjouma îl lovește cu brațul în plină figură pe Asen Chandarov, Flueran nu dă nici măcar fault, iar Botoșani va deschide scorul câteva zeci de secunde mai târziu, dintr-un corner rezultat din continuarea fazei.
  • minutul 22: Edjouma îl calcă pe Michael Omoh și primește doar „galben”.
  • minutul 57: Chandarov cade fără să fie faultat în duelul cu același Malcom și obține al doilea cartonaș galben pentru francez.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Cadouri de la Flueran » Academica Clinceni „smulge” un punct cu FC Botoșani, după o eroare uriașă a „centralului”

Jucătorul care a marcat cu mâna: „Asta e, se întâmplă în fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  05 Octombrie 2021, 12:29

Dupa comportament si discurs ambii frati Chirila par sa consume tot felul de chestii. (este o OPINIE BAZATA PE ANALIZA COMPORTAMENTULUI PUBLIC AL CELOR DOI). Cantaretul mai are si opinii politice, vai de capul lui, macar asta se rezuma la fotbal...

magic4ever
magic4ever  •  05 Octombrie 2021, 10:25

Gol cu mana...Clinceni trebuia sa piarda aseara...

dora
dora  •  05 Octombrie 2021, 10:18
Postat de Gheorghe Clejanu pe 05 Octombrie 2021, 10:07

CE AVETI CU EL ? SUNTETI INVIDIOS CĂ STIE SĂ VORBEASCĂ ? SĂ STITI CĂ NU SUNT FAN CHIRILĂ.

Degeaba stie sa vorbeasca frumos daca echipa lui joaca precum o cizmă second-hand !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează