FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu a numit „singurii antrenori” pe care i-a avut Gigi Becali la FCSB: „El a fost cel mai inteligent și abil”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 18:13 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 20:33

Cornel Dinu crede că doar trei antrenori au reușit să se impună la FCSB în fața lui Gigi Becali, iar Bogdan Argeș Vintilă nu se numără printre ei. 

Cornel Dinu a deschis lista cu Olăroiu, pe care l-a caracterizat drept „cel mai bine pregătit, agil și inteligent”. Ceilalți doi care au reușit să strunească impulsurile patronului sunt Laurențiu Reghecampf și Costel Gâlcă.

Cornel Dinu: „FCSB a avut doar 3 antrenori”

„În ultimii 15 ani, la FCSB au fost doi antrenori. Au fost Olăroiu şi cu Reghecampf. Şi Gâlcă. Dar Gâlcă puţin a prins, un an de zile. Cei doi cred eu că au avut o abilitate în plus de a-l «duce» pe Gigi, că pe Gigi îl ştiu, e un băiat de suflet, cu care se poate discuta. Aceşti trei antrenori erau. 

Cel mai bine pregătit, mai abil şi mai inteligent dintre ei a fost Olăroiu, din toate punctele de vedere. Şi Olăroiu îl «ducea» pe Gigi, e adevărat că Gigi era la începuturile lui în fotbal, că nu ştii cum se dezvoltă omul, şi eu arătam bine în scutece dar după aia... cum a vrut Dumnezeu”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Cornel Dinu, ironic cu Bogdan Argeș Vintilă

Întrebat cât crede că va mai rezista Bogdan Argeș Vintilă la FCSB, Dinu a răspuns ironic: „Păi, să vedem câte sărbători religioase mai sunt şi dacă mai îngenunchează de câteva ori s-ar putea să rămână. El a fost adus acolo ca un executant. Cât va exista această mentalitate acolo, e foarte greu să se facă treabă”.

VIDEO Dinamo - FCSB, derby în semifinalele Cupei României

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali s-a enervat după ultima propunere de transfer: „Cine este ăsta? Nu a ajuns Iftime să îmi facă mie lista”

FCSB. Gigi Becali poate bate un nou record » La niciun club din lume nu există o astfel de discrepanță

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
robotman
robotman  •  24 Iunie 2020, 01:59
Postat de Constantin Luca pe 23 Iunie 2020, 22:19

INCA 2 ANI NU VA LUA NICI UN TROFEU FCSB,CA URMARE A BLESTEMULUI LUI GALCA INLATURAT NEDREPT.....

inlaturat pe nedrept? pai galca a vrut sa plece de buna voie. nu l-a dat nimeni afara. a lua tripla istorica cu Steaua si dupa s-a dovedit ca nu-i in stare sa antreneze nici la polul nord. acum ii pare rau ca a plecat? el a crezut ca la altii este mai bine? ghinion,se pare ca Steaua l-a blestemat pe galca,la cum merg lucrurile. ne-a mancat o calificare in grupele ucl galca. care valoreaza cat 3 campionate .

zagna
zagna  •  23 Iunie 2020, 22:35

Becali, tu ai discutat vreo-data cu Antrenorul Galca ? A luat TOT in Romania cand tu + MM nu erati la echipa ! Ghici cine sunt vinovatii ?

stoichkov5
stoichkov5  •  23 Iunie 2020, 22:25

asta e non-stire. doar asa pentru clickuri. singurul "antrenor" afon de acolo fiind gigil. restul au plecat cit mai repede posibil.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează