FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Cornel Dinu a identificat problema echipelor din Liga 1 » Apărătorii centrali de la FCSB, luați și ei în colimator

Cornel Dinu critică fundașii din Liga 1
Cornel Dinu critică fundașii din Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 09:53 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 13:14

Cornel Dinu (73 ani) a analizat întreaga etapă din Liga 1 și a făcut o observație dură referitoare la nivelul apărătorilor centrali din campionatul României

După o etapă în care s-au marcat 21 de goluri, dintre care 7 în meciul lui Dinamo cu CSU, „Procurorul” i-a taxat pe fundașii echipelor din Liga 1. 

Cornel Dinu îl face praf pe Flavius Stoican: „Și-a pierdut ochelarii! Peste tot pe unde a fost, n-a făcut absolut nimic”
DINAMO
Cornel Dinu îl face praf pe Flavius Stoican: „Și-a pierdut ochelarii! Peste tot pe unde a fost, n-a făcut absolut nimic”

Dintre cei criticați, nu au lipsit nici apărătorii centrali de la FCSB, Andrei Miron și Iulian Cristea, pe care Dinu îi consideră mult prea vulnerabili pentru a face față pretențiilor „roș-albaștrilor”. 

Cornel Dinu, dezamăgit de fundașii din Liga 1

Mai mult decât atât, fostul mare fundaș consideră că principala problemă a formațiilor din Liga 1 este incapacitatea de a forma jucători de valoare, mai ales în compartimentul defensiv. Cornel Dinu consideră că apărarea e punctul nevralgic al echipelor din prima ligă.

Singurii remarcați au fost Săpunaru (37 ani) Tamaș (38 ani) și Burcă (28 ani), însă niciun apărător din tânăra generație nu a reușit încă să-l impresioneze pe fostul internațional.

„Marea problemă, nu doar a FCSB, ci la toate echipele, e la nivelul apărătorilor centrali. Miron şi Cristea sunt vulnerabili. Săpunaru, Tamaş şi Burcă ies în relief şi m-aş cam opri. S-a oprit firul creşterii propriilor jucători”, a explicat Cornel Dinu în cadrul emisiunii „Minutul 91”, de la Telekom Sport.

Cum arată clasamentul Ligii 1:

VIDEO Cosmin Moți, despre problemele de la Dinamo: „Vinovați sunt jucătorii, nu au valoarea necesară pentru acest club”

Citește și alte știri din Liga 1:

Nelu Varga, prima reacție după oferta lui Becali: „Poveștile lui Gigi, își face iluzii cu Omrani!"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  11 Februarie 2022, 20:56

Opt (8) fraze. Atât e tot articolul. Lol! :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează