LIGA 1  ·  DINAMO

Cornel Dinu, fără menajamente: "El e de vină pentru tot ce se întâmplă la Dinamo" » Atacă jucătorii aduși în vară: "Unul e o glumă, altul terorizează fotbalul"

Joi, 11 Octombrie 2018

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie și l-a criticat pe fostul tehnician al echipei, Florin Bratu, cel cu care a avut și în trecut schimburi dure de replici.

"L-am văzut pe marele Bratu, care a spus că nu simte niciun fel de răspundere față de ceea ce se întâmplă la Dinamo. Mi se pare o sfidare mai mult decât periculoasă pentru viitorul acestui fost jucător. Tot ce se întâmplă la Dinamo este din cauza deciziilor luate de Bratu. Niculescu are o echipă moștenită.

Să explici că n-ai vrut să-l iei pe Fabbrini pentru ca trebuia să-l scoți pe Salomao sau pe Pesic este din nou o sfidare, care compromite capacitatea de cunoaștere în ceea ce presupune meseria de antrenor. Așa cum s-au găsit bani peste plafonul de salarii, domnul Bratu trebuia să se gândească că a adus jucători gen Axente sau Popovici, în momentul în care avea și altă opțiune. Lumea trebuie să înțeleagă, nu să fim într-o ceață totală. L-a adus pe Cooper, care are legătură doar cu celebrul test, sau Gomelt, sau gluma asta de jucător, Subotici, care terorizează fotbalul prin ceea ce face.

Când l-am văzut pe Fabrinni, la Botoșani, am spus că este jucător soluție, foarte bun pentru campionatul României", a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

"David a spus că există un buget de 80.000 de euro pentru salariile lunare, dar că s-a ajuns la 135.000. Nu trebuia dat afară nimeni. Sunt convins că David poate fi un bun conducător de echipă dacă este lăsat să-și facă treaba"Cornel Dinu

Citește și: Cornel Dinu, declarații jignitoare la adresa Anamariei Prodan: "Nu se poate să existe femeia asta palmier!"Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (33)

Valentin Ciocea  •  11 Octombrie 2018, 17:40

o paola nu vrei , *** , sa folosit de ce ? Daca armata lui peste , de fapt ca si militia nu abandonau echipele , erau deja duse de mult

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rin.tin.tin  •  11 Octombrie 2018, 17:10
Postat de jackryan pe 11 Octombrie 2018, 15:39

cum mah sa te cheme rin.tin.tin :)))))))))))))))))))))

E un catzel, incultule :) Da' cum sa ai iq 33, fratioare? :)))))))

jackryan  •  11 Octombrie 2018, 15:39

cum mah sa te cheme rin.tin.tin :)))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (33)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×