FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu îl critică pe Gigi Becali: "Săracul... este o victimă. Noi îi facem un rău amărâtului ăstuia"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 14:53

Fostul selecționer al României și antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, l-a criticat pe Gigi Becali pentru faptul că se implică prea mult la echipa pregătită de Nicolae Dică.

"Mai există undeva în lumea asta un proprietar de club care să vorbească atât de mult cum se vorbeşte la noi? Săracul... este o victimă, spune numai prostii, n-are nicio legătură cu fotbalul.

În anii ’80 se întâmpla un lucru asemănător. Sigur că sunt lucruri complet diferite. E vorba de marele Milan, cu Gullit, Van Basten, Ancelotti, Baresi. Cel care a avut ideea de echipă scurtă a fost patronul echipei, Berlusconi. Ştiu precis că în fiecare săptămână avea o discuţie cu Sacchi, în care îi explica punctul lui de vedere. Sacchi era pasionat de fotbal, dar provenea dintr-un proprietar de magazin de pantofi. Sigur că îl asculta pe Berlusconi, dar era altceva acolo.

La ei nu apare nimeni. De Laurentiis a vorbit o dată la Napoli, când avea o problemă cu suporterii, dar nu stai acum să apari în fiecare zi să vorbeşti. Nici la englezi nu apare nimeni. Niciun chinez, niciun indian. Noi îi facem un rău amărâtului ăstuia. Nu e nimic amuzant, e chiar dureros", a declarat Cornel Dinu pentru TV Telekom Sport.

Citește și: Dinu atacă și ultimul transfer de la FCSB: "Nu știu de ce trebuia deranjat! Trăia o retragere frumoasă"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (49)
1865021793809609
Gheorghe Orjan  •  06 Septembrie 2018, 15:30

După destrămarea FCSB-ului de către Talpan, România va fi ultima în Europa......semnalele despre distrugerea fotbalului din România există dar ne facem că nu le percem... vor rămâne pozele îngălbenite și amintirile.......toată lumea vrea profit pe spinarea altuia.....

badeadorian
badeadorian  •  05 Septembrie 2018, 23:00

Sa vorbim cum scrie la carte ....totusi !!! ... deci ramane : milieu ! :)... ''mMileu'' este poate un jargon .

badeadorian
badeadorian  •  05 Septembrie 2018, 22:56
Postat de mariuss72 pe 05 Septembrie 2018, 21:17

Lasati, sa nu fim mai francezi decit francezul, la noi se spune mileu, e un element de jargon...dar se gasesc multi, care altfel chinuie limba romana, sa faca pe desteptii.

Milieu se scrie , milieu se citeste ...monser ! :))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează