FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Cornel Dinu și Basarab Panduru, contre în direct: „A petrecut cu sarmale!” » De la ce a pornit totul

Cornel Dinu (72 de ani) și Basarab Panduru (50) s-au contrazis pe seama kilogramelor lui Reagy Ofosu (29), extrema de la Craiova. +8   FOTO
Cornel Dinu (72 de ani) și Basarab Panduru (50) s-au contrazis pe seama kilogramelor lui Reagy Ofosu (29), extrema de la Craiova.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 17:34 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 18:18

Cornel Dinu (72 de ani) și Basarab Panduru (50) s-au contrazis pe seama kilogramelor lui Reagy Ofosu (29), extrema de la Craiova.

În direct la TV Telekom Sport, „Procurorul” a afirmat că Ofosu este departe de o condiție fizică bună. Pandi a fost de altă părere.

Cornel Dinu și Basarab Panduru, contre în direct

  • Cornel Dinu: „Ofosu, la cum arată, ar trebui să i se pună din nou o farfurie cu sarmale în faţă, pentru că are vreo 8 kilograme în plus"
  • Basarab Panduru: „Ofosu e plin de muşchi, Mister! Numai mușchi are”
  • Cornel Dinu: „Există o măsurătoare a ţesutului adipos. Sunt convins că şi la picioare, şi la şolduri, arată că e bine hrănit, sărbătorile de iarnă le-a petrecut cu sarmale acasă”
Cornel Dinu și Basarab Panduru, contre în direct: „A petrecut cu sarmale!” » De la ce a pornit totul


Ofosu a fost transferat în octombrie 2020 de Craiova, de la FC Botoșani. A reușit 3 goluri în 10 meciuri pentru olteni.

700.000 de euroeste cota de piață a lui Ofosu, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Bogdan Vrăjitoarea, despre U Craiova și Elvir Koljic: „Eu îl compar cu handbalista Nora Mork”

Citește mai multe știri despre CS U Craiova:

CSU Craiova l-a transferat definitiv pe unul dintre cei mai slabi jucători din acest sezon: „Credem în el, are calitate, dă totul pe teren”

FCSB își masacrează rivalele din Liga 1! CFR Cluj și Craiova, surclasate de roș-albaștri într-un top decisiv » Secretul liderului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
publicer
publicer  •  17 Ianuarie 2021, 07:35

O tara de specialisti in fotbal. De la Dinu si toti ceilalti nu mai e cazul sa le pronuntam numele. Problema e ca ce vine din urma e din filmele de groaza. Antrenori de chiftele iar de jycatori nu mai vorbim. Cind alearga parca ingroapa cartofi... jenanti. Se strica tv ul la meciurile de liga 1 csa pariurilor. Inclinam televizoarele sa vedem un atac,o invaluire,o centrare. Iar oamenii astoa primesc saci de bani sa comenteze incompetenta altora. La sapa cu voi

mattteo
mattteo  •  16 Ianuarie 2021, 20:45

In legatura cu Ofosu are sreptate. Dar nun zicea tocmai Mister ca nu ai nevoie de viteza la fotbal? Ca Nicolita nu e fotbalist?? El ii prefera pe astia care sunt mjngicari dar nu alearga, il certa pe Daum ca nu ii convoca pe Budescu, Alibec, Florin Tanase?? Si nu il lauda el pe Dennis Man ca e fotbalistul anului si poate sa joace in Serie A, desi cand nu e mingea la ei el nici nu se mksca?? Acum o da la intors?? Pai el de aia nu a reusit ca antrenor, ca era fan Zicu si Adrian Cristea- viteze deloc si pe loc, ce nu mai exista in fotbalul mare, pana si Ronaldo vine kn coltul lui 16 sa recupereze. Sa nu ne mai zica Panduru ca trebuie sa se menajeze sa fie proaspeti in fata

mattteo
mattteo  •  16 Ianuarie 2021, 20:41
Postat de dubluv pe 16 Ianuarie 2021, 20:17

Intelege cineva de ce mai este invitat Dinu la TV? E absolut imposibil de urmarit, cu povestile lui inventate si citate din cartile pe care nu le-a citit. Ceilalti 3 (Panduru, Udrea, Balaj) se uita in jos jenati cand vorbeste ciudatul asta. Dar chiar nu ii puteti spune sa mai stea si pe acasa?

Dar si Panduru si Balaj sunt jenanti, stai linistit. Poate chiar mai mult. Si emisiunile lui Dan Udrea sunt printre putinele unde chiar se mai discuta ceva fotbal. In rest...ce sa vorbeasca Filotti, Moraru, Miu?? A luat-o pe aratura si Samuila.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează