FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Basarab Panduru, despre urmările pauzei din Liga 1: „Ei nu-s ca Messi, Ronaldo, Dybala”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 21:52

Liga 1 este întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus. Basarab Panduru (49 de ani) crede că fotbaliștii vor avea probleme de ordin fizic după reluarea campionatului. 

Orizontul reluării competițiilor este unul îndepărat, iar echipele din Liga 1 le-au dat liber jucătorilor. Basarab Panduru e îngrijorat de forma pe care o vor arăta echipele după o pauză atât de lungă. Despre probleme fizice a vorbit și Steven Gerrard, antrenorul lui Ianis Hagi la Rangers. 

Basarab Panduru, despre pauza cauzată de coronavirus

„Nu se pregătesc ca Messi, care are teren acasă, ca Ronaldo, ca Dybala. Unii stau prin apartamente. Dacă stai în două camere cu alte patru persoane în el, faci ce? Peste două săptămâni poate nu mai poţi ieşi din casă. Indiferent de ce se întâmplă, situaţia e complicată, că nu suntem Inter să controlăm tot, cu masă, cu nutriţionist

Fiecare se duce pe acasă şi face ce vrea. Dacă după o lună tu te aştepţi ca jucătorul să fie pregătit, ai o mare problemă tu, clubul. Dacă o lună jucătorul nu face nimic, e o problemă. După două săptămâni, nu e o problemă. Dacă federaţia anunţă după o lună că se joacă etapa?", a opinat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Cum ne protejăm de coronavirus

Citește cum e afectat sportul românesc de coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
carol_k
carol_k  •  17 Martie 2020, 07:47

Au anuntat altii ca pandemia va tine pana la finalul lui septembrie asa ca pot sta relaxati, campionatele se inchid asa cum sunt acum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează