FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. UPDATE Dinamo, prima care reacționează după scenariile stabilite de FRF și LPF: când i-a chemat Mihalcea pe jucători la Săftica

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2020 13:18

FRF, LPF, cluburile din Liga 1 și sindicatul jucătorilor au convenit astăzi asupra a două scenarii prin care Liga 1 ar putea fi dusă la capăt în contextul pandemiei de coronavirus. Dinamo e prima formație care reacționează după rezultatul ședinței de astăzi. 

UPDATE 20:30

Reunirea de mâine de la Săftica cerută de Adrian Mihalcea,  ar putea suferi din cauza pandemiei de coronavirus. În acest moment, cei de la Dinamo discută despre două scenarii: întâlnirea nu mare are loc sau vin doar o parte dintre jucători, care să discute cu antrenorul și conducerea, și după aceea să-i informeze și pe restul colegilor.

Știrea inițială

Adrian Mihalcea, antrenorul care nu a apucat să debuteze pe banca lui Dinamo, a decis ca întreg lotul „câinilor” să se întâlnească mâine, joi, de la ora 11:00, la baza de pregătire de la Săftica. Oficialul dinamovist a avut o cerere clară, pentru a preîntâmpina o eventuală răspândirii a virusului CODIV-1: fotbaliștii să vină cu mașinile personale. 

În cadrul întâlnirii, staff-ul lui Dinamo va anunța programul pe care jucătorii îl vor avea până la reluarea Ligii 1. 

VIDEO / Liga 1, întreruptă din cauza coronavirusului

Vezi cum e afectat fotbalul românesc de coronavirus:

 1. EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
   
 2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
   
 4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
   
 5. Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, a fost mutat din iunie în septembrie: 8 idei după schimbarea datei: cum sunt afectați specialiști ai zgurii precum Simona Halep sau Rafael Nadal?
   
 6. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
   
 7. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
   
 8. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Vezi și alte știri despre Dinamo:

CORONAVIRUS / DINAMO Soluția lui Florin Prunea pentru pregătirea „câinilor”: „Vin 3 la o oră, alți 3 la altă oră”

Cornel Dinu despre Adrian Mihalcea: „Știe să dea cu pumnul în masă”

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (6)
creeperno999
creeperno999  •  18 Martie 2020, 22:46

Cu coronavirus sau fara coronavirus tot ne trebuie bani

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  18 Martie 2020, 16:52

Mihalcea se cunoaste ca esti din gasca Radoi Mutu Contra adica ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Martie 2020, 14:51

inconstienta maxima

Vezi toate comentariile (6)
Comentează