FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. VIDEO Fotbaliștii din Liga 1 își arată talentele ascunse: „Câte scaune ar întoarce?” :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 13:57

Fotbalul în Liga 1 e întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, iar jucătorii sunt obligați să își dezvolte celelalte laturi. Manuel De Iriondo (26 de ani), mijlocașul defensiv al celor de la Poli Iași, a impresionat cu calitățile sale artistice. 

Argentinianul De Iriondo a interpretat o variantă acustică a piesei „Que Hago Yo”, aparținând cântărețului reggae Dread Mar-I. Ieșenii au fost impresionați și l-au propus pentru emisiunile de tipul X-Factor sau Vocea României: „Câte scaune ar întoarce Manuel într-o emisiune tip talent show?”. 

Varianta lui Manuel de Iriondo

Câte scaune ar întoarce Manuel într-o emisiune tip talent show?🎸💙 #PutemPentruPoli

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Marţi, 17 martie 2020

Varianta originală a melodiei

Cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

  1. EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, a fost mutat din iunie în septembrie: 8 idei după schimbarea datei: cum sunt afectați specialiști ai zgurii precum Simona Halep sau Rafael Nadal?
     
  6. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  7. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  8. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Vezi și alte știri despre Liga 1:

CORONAVIRUS. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au ajuns la un acord: cele două variante de continuare a sezonului

CORONAVIRUS. Dinamo, prima care reacționează după scenariile stabilite de FRF și LPF: când i-a chemat Mihalcea pe jucători la Săftica

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
103798407052226
 •  18 Martie 2020, 17:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează